Skocz do zawartości

• (10 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 8
  • 9
  • 10

W Sandomierzu motocyklista potrącił pieszą. Droga jest zablokowana :: zobacz komentowany artykuł

~ktos~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 11:42 #181

Wyświetl postUżytkownik Olga dnia 24 lipiec 2010 - 14:11 napisał

Pisałam to wczoraj pod wpływem wielkich emocji. Nie rozumiem jak ludzie, których tam nie było mogą być tak głupi i bezmyślni, zeby bronić mordercy i wychwalać go jakim był dobrym kierowcą. Nie rozumiem jak ktokolwiek może mieć pretensje do mnie i mojej rodziny, ponieważ wszyscy uważamy tak samo. Z tego co wiem już wiadomo ze wypadek był wyłącznie z winy Damiana. Mam nadzieje, ze pójdzie do więzienia na długie lata.

0

~aa~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 11:46 #182

ta Kobieta nie zyje [*]
0

~ktos~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 11:50 #183

Wyświetl postUżytkownik Olga dnia 24 lipiec 2010 - 14:11 napisał

Pisałam to wczoraj pod wpływem wielkich emocji. Nie rozumiem jak ludzie, których tam nie było mogą być tak głupi i bezmyślni, zeby bronić mordercy i wychwalać go jakim był dobrym kierowcą. Nie rozumiem jak ktokolwiek może mieć pretensje do mnie i mojej rodziny, ponieważ wszyscy uważamy tak samo. Z tego co wiem już wiadomo ze wypadek był wyłącznie z winy Damiana. Mam nadzieje, ze pójdzie do więzienia na długie lata.

Nigdy się nie udzielałam na tego typu forach, ale zrobię wyjątek, bo tak pustej dziewczyny to ja dawno nie widziałam. To był wypadek, a od orzekania winny są specjaliści. Zastanów się więc dziecko, idź do jakiejś szkoły czy coś a potem wypowiadaj się publicznie. Nie dziw się jak teraz ludzie będą na Ciebie dziwnie patrzeć, albo jak ktoś pociągnie Cię do odpowiedzialność za te obelgi. Zal.pl
0

~Maciek~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 12:28 #184

Wyświetl postUżytkownik ktos dnia 28 lipiec 2010 - 11:50 napisał

Nigdy się nie udzielałam na tego typu forach, ale zrobię wyjątek, bo tak pustej dziewczyny to ja dawno nie widziałam. To był wypadek, a od orzekania winny są specjaliści. Zastanów się więc dziecko, idź do jakiejś szkoły czy coś a potem wypowiadaj się publicznie. Nie dziw się jak teraz ludzie będą na Ciebie dziwnie patrzeć, albo jak ktoś pociągnie Cię do odpowiedzialność za te obelgi. Zal.pl

Zastanów się człowieku co ty wyprawiasz,sam nawoływałeś do zamknięcia tematu,a teraz jeszcze drążysz i atakujesz dziewuchę,której nie znasz.Poza tym gdybyś ty zobaczył bliską ci osobę w takim stanie w jakim była babcia tej dziewczyny to życzyłbyś człowiekowi który jej to zrobił szczęścia,zdrowia i pomyślności?Dziewczyna nie jest obiektywna,to fakt,ale kto z nas by był,po czymś takim?Nawet nie mogę sobie wyobrazić co przeżywa ta rodzina i co przeżywała widząc całą te masakrę.Proszę was nie piszcie już nic.Dla dobra obu rodzin.
0

~thtrh~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 12:40 #185

jestem ZA. temat zakonczony??
0

~gość~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 12:41 #186

Wyświetl postUżytkownik thtrh dnia 28 lipiec 2010 - 12:40 napisał

jestem ZA. temat zakonczony??

Twz jestem za!! i każdy teraz niech tak dopisuje ze 2 dni .
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 12:43 #187

Jak dzieci. To jak z dziećmi należy postępować, bo się nie zamkną i nigdy tym ludziom spokoju nie dadzą, chodzi mi tu o obie strony, bo zarówno rodzina Damiana jak i bliscy zmarłej cierpią, przez waszą głupotę i potrzebę popisania się kretynizmem, Teraz dzieciaczki bawimy się w "ciszę na morzu": Cisza na morzu, kto się następny odezwie ten deb***.
0

~ktos~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 12:52 #188

Wyświetl postUżytkownik Maciek dnia 28 lipiec 2010 - 12:28 napisał

Zastanów się człowieku co ty wyprawiasz,sam nawoływałeś do zamknięcia tematu,a teraz jeszcze drążysz i atakujesz dziewuchę,której nie znasz.Poza tym gdybyś ty zobaczył bliską ci osobę w takim stanie w jakim była babcia tej dziewczyny to życzyłbyś człowiekowi który jej to zrobił szczęścia,zdrowia i pomyślności?Dziewczyna nie jest obiektywna,to fakt,ale kto z nas by był,po czymś takim?Nawet nie mogę sobie wyobrazić co przeżywa ta rodzina i co przeżywała widząc całą te masakrę.Proszę was nie piszcie już nic.Dla dobra obu rodzin.

1) to na tym forum wcześniej nie byłam, do niczego nie nawoływał-AM, 2) -am to końcówka płci żeńskiej, 3) znałam staruszkę, motocyklistę również znam, ale nikogo nie oceniam, 4) nigdzie w poście tematu o współczuciu, czy koncercie życzeń nie podejmowałam, 5) gdybym była w sytuacji Olgi, w takim momencie napewno nie dyskutowałabym na forum:O poprostu te wypowiedzi młodej dziewczyny aż bolą, ciekawe co jej rodzice na to... bez odzewu
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 13:02 #189

Wyświetl postUżytkownik ktos dnia 28 lipiec 2010 - 12:52 napisał

1) to na tym forum wcześniej nie byłam, do niczego nie nawoływał-AM, 2) -am to końcówka płci żeńskiej, 3) znałam staruszkę, motocyklistę również znam, ale nikogo nie oceniam, 4) nigdzie w poście tematu o współczuciu, czy koncercie życzeń nie podejmowałam, 5) gdybym była w sytuacji Olgi, w takim momencie napewno nie dyskutowałabym na forum:O poprostu te wypowiedzi młodej dziewczyny aż bolą, ciekawe co jej rodzice na to... bez odzewu

NO DOBRZE, ZAZNACZYMY, SKORO CHCESZ KONIECZNIE, deb***KĄ JESTEŚ. A TERAZ JUŻ SKOŃCZ, BO DZIEWCZYNA SIĘ NIE WYPOWIADA OD KILKU DNI I MOŻE BYŚ PUSTAKU WIEJSKI WZIĘŁA Z NIEJ PRZYKŁAD W TYM WZGLĘDZIE.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 15:02 #190

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 28 lipiec 2010 - 13:02 napisał

NO DOBRZE, ZAZNACZYMY, SKORO CHCESZ KONIECZNIE, deb***KĄ JESTEŚ. A TERAZ JUŻ SKOŃCZ, BO DZIEWCZYNA SIĘ NIE WYPOWIADA OD KILKU DNI I MOŻE BYŚ PUSTAKU WIEJSKI WZIĘŁA Z NIEJ PRZYKŁAD W TYM WZGLĘDZIE.

aj nie ma co się przejmować, widać, że to jakaś niewyżyta dziewczyna odpisuje po takim czasie, pewnie znajoma damianka - mokro miała kiedy ją przewiózł. oh ah? :) pozdrawiam
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 15:46 #191

Wyświetl postUżytkownik ktos dnia 28 lipiec 2010 - 11:50 napisał

To był wypadek, a od orzekania winny są specjaliści. Zastanów się więc dziecko, idź do jakiejś szkoły czy coś a potem wypowiadaj się publicznie. Nie dziw się jak teraz ludzie będą na Ciebie dziwnie patrzeć, albo jak ktoś pociągnie Cię do odpowiedzialność za te obelgi. Zal.pl

Powiedz to rodzinom ofiar (i nie tylko) ze Smoleńska, z Duisburga (Love Parade). W każdej sytuacji mimo iż wypadek ludzie szukają winnych.
A dlaczego ma ktoś pociągnąć ja do odpowiedzialności? Ludzie biorą przykład z góry.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 28 lipiec 2010 - 16:10 #192

Proszę o to aby to był ostatni wpis tutaj. Jak widać ludzie chcieli zamknąć temat, ale ocknęła się jakaś, zapewne nastolatka, bo "w czasie deszczu dzieci się nudzą" i chciała jeszcze zyskać pięć minut "sławy" na cudzej tragedii. Proszę osoby zarówno, te które są po jednej jak i drugiej stronie, aby skończyły, bo na tym jednym chyba zależy wam tak samo.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 29 lipiec 2010 - 07:47 #193

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 28 lipiec 2010 - 16:10 napisał

Proszę o to aby to był ostatni wpis tutaj. Jak widać ludzie chcieli zamknąć temat, ale ocknęła się jakaś, zapewne nastolatka, bo "w czasie deszczu dzieci się nudzą" i chciała jeszcze zyskać pięć minut "sławy" na cudzej tragedii. Proszę osoby zarówno, te które są po jednej jak i drugiej stronie, aby skończyły, bo na tym jednym chyba zależy wam tak samo.

jak bys tlukowata babo miala troche rozumu,to sama bys prosb nie pisala i byloby po temacie---a tak prowokujesz
0

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 29 lipiec 2010 - 17:38 #194

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 29 lipiec 2010 - 07:47 napisał

jak bys tlukowata babo miala troche rozumu,to sama bys prosb nie pisala i byloby po temacie---a tak prowokujesz

TYLE PUSTOSLOWIA, OBELG, WYZWISK,CZCZEGO PITOLENIA ! I PO CO TO ? I KTO TU GLOS ZABIERA ? JAKIE AUTORYTETY ? BUTY Z NOG I NA PIECHOTE, ALBO NIECH TATUS Z MAMCIA KUPIA CHULAJNOGE I DO PRZODU ! A NIE : brykami, furami, motoramy - jeszcze po browarze, po trawce ! ! ! Podpisac sie ledwo potrafi, GADAC poprawnie Wcale, nigdy nie pracowal ale KASE starzy daja , autka i motorki kupuja NO TO MAJA ! ! ! NAKRECANE , NA BATERIE - WYSTARCZY ! ! ! ZA LEB I O SCIANE - GLUPICH STARYCH I SZCZENIAKOW ! ! ! :angry: :angry:
0

~gość~

• Grupa Goście

Napisano 29 lipiec 2010 - 21:57 #195

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 29 lipiec 2010 - 17:38 napisał

TYLE PUSTOSLOWIA, OBELG, WYZWISK,CZCZEGO PITOLENIA ! I PO CO TO ? I KTO TU GLOS ZABIERA ? JAKIE AUTORYTETY ? BUTY Z NOG I NA PIECHOTE, ALBO NIECH TATUS Z MAMCIA KUPIA CHULAJNOGE I DO PRZODU ! A NIE : brykami, furami, motoramy - jeszcze po browarze, po trawce ! ! ! Podpisac sie ledwo potrafi, GADAC poprawnie Wcale, nigdy nie pracowal ale KASE starzy daja , autka i motorki kupuja NO TO MAJA ! ! ! NAKRECANE , NA BATERIE - WYSTARCZY ! ! ! ZA LEB I O SCIANE - GLUPICH STARYCH I SZCZENIAKOW ! ! ! :angry: :angry:

No piękne wypracowanko !!!!wypoć coś jeszcze!!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 29 lipiec 2010 - 22:33 #196

Wyświetl postUżytkownik ktos dnia 27 lipiec 2010 - 12:39 napisał

to czy przeczytali czy nie to jest naprawde malo wazne ktos mowi ze ten caly DAmian jest nieinteligentny a skad moze to wiedziec przeciez on sie nie wypowiada na tym forum!Dajcie im ludzie wkoncu spokoj!!!!niech kazdy zyje swoim zyciem i niech sie modli zeby ich taka dragedia nie spodkala a jezeli oni brania niech to robia maja do tego prawo tak jak rodzina zmarlej broni jej!!

popieram... ludzie jezeli naprawde nie wiecie jak bylo a opieracie sie na plotkach to darujcie sobie... stala sie tragedia a wy wytykacie ludziom bledy ortograficzne! no masakra! slyszeliscie np o czyms takim jak dysleksja?? to przestancie sie czepiac. a na forum kazdy madry. znam ta dziewczyne od lat i jest mi przykro ale nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby ta kobiete albo sprawce palcami wytykac bo to troche nie na miejscu. wiec zajmijcie sie swoimi sprawami...
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 30 lipiec 2010 - 09:34 #197

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 29 lipiec 2010 - 22:33 napisał

popieram... ludzie jezeli naprawde nie wiecie jak bylo a opieracie sie na plotkach to darujcie sobie... stala sie tragedia a wy wytykacie ludziom bledy ortograficzne! no masakra! slyszeliscie np o czyms takim jak dysleksja?? to przestancie sie czepiac. a na forum kazdy madry. znam ta dziewczyne od lat i jest mi przykro ale nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby ta kobiete albo sprawce palcami wytykac bo to troche nie na miejscu. wiec zajmijcie sie swoimi sprawami...

Wow! Nie sądziłem, że to takie poważne! Czyli wszyscy koledzy Damiana mają dysleksję? To wiele wyjaśnia! Epidemia jakaś :)
0

• (10 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 8
  • 9
  • 10

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych