ludzie ten samochód nie nadaje sie do niczego ani w teren ani na drogi asfaltowe tym bardziej do miasta jest tak beznadziejny ze az sie patrzec na niego niechce wspolczuje ludziom ktorzy kupuje te samochody a pozatym jest tak awaryjny ze wiecej stoi w serwisie niz jezdzi wierzcie mi mialem doczynienia z tym samochodem wogole cala marka jest beznadziejna
Test "Echa Dnia" - Fiat sedici 1.6 16V 4x4 emotion. Do miasta i w teren (zdjęcia, video) :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~luki~
, sie 21 2010 08:24:08
4 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~luki~
Napisano 21 sierpień 2010 - 08:24:08
#2 ~Anna~
Napisano 09 wrzesień 2010 - 18:51:01
Użytkownik luki dnia 21 sierpień 2010 - 08:24:08 napisał
ludzie ten samochód nie nadaje sie do niczego ani w teren ani na drogi asfaltowe tym bardziej do miasta jest tak beznadziejny ze az sie patrzec na niego niechce wspolczuje ludziom ktorzy kupuje te samochody a pozatym jest tak awaryjny ze wiecej stoi w serwisie niz jezdzi wierzcie mi mialem doczynienia z tym samochodem wogole cala marka jest beznadziejna
#3 ~Anna~
Napisano 09 wrzesień 2010 - 19:07:24
beznadzieja to jesteś ty! skoro nie potrafisz docenić tak dobrego auta, jakim jest SEDICI!!! Sama jestem użytkownikiem i jeździ mi się rewelacyjnie!!! bezawaryjnie!!! jeżdzę nim już 3 lata i jeszcze nie był w żadnym serwisie, bo nie ma takiej potrzeby, ponieważ jest użytkowany prawidłowo!!!Sprawdził się w różnych warunkach i letnich i zimowych, w mieście i w górach!!! REWELACYJNIE!!! POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM!!! I mam zamontowany bagażnik rowerowy na dachu i hak holowniczy do przyczepy kampingowej(byłam we Włoszech!), a ten napęd na cztery koła..... , po prostu mała terenówka z wielkimi możliwościami!!!!!!! Kto nie wierzy, niech sprawdzi sam.
#4 ~mateusz~
Napisano 25 listopad 2011 - 19:08:28
posiadam sedici4x4 wersja 1.6 benzyna od 2 lat auto wspaniale wygoda jazdy wspaniala trzyma sie drogi bardzo dobrze bez jakich kolwiek zastrzezen polecam bo warto
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia