Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

23 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 18 styczeń 2012 - 21:21:57

Najlepszy salon kosmetyczny w Końskich to salon Pani Małgorzaty Kowal na ul.16 stycznia. Super atmosfera,profesjonalny personel. Polecam!!

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 18 styczeń 2012 - 21:25:47

Najlepszy salon kosmetyczny w Końskich to salon Pani Małgorzaty Kowal na ul.16 stycznia!panuje tam miła atmosfera,jest profesjonalny personel.Gabinet jest super wyposażony. aż miło tam chodzić. naprawde polecam

#3 ~.~

~.~
  • Goście

Napisano 19 styczeń 2012 - 10:49:42

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 18 styczeń 2012 - 21:25:47 napisał

Najlepszy salon kosmetyczny w Końskich to salon Pani Małgorzaty Kowal na ul.16 stycznia!panuje tam miła atmosfera,jest profesjonalny personel.Gabinet jest super wyposażony. aż miło tam chodzić. naprawde polecam

Co za chamska autoreklama, dajcie sobie spokój, bo odstraszacie ludzi tymi wpisami

#4 ~hm?~

~hm?~
  • Goście

Napisano 20 styczeń 2012 - 20:47:03

Wyświetl postUżytkownik . dnia 19 styczeń 2012 - 10:49:42 napisał

Co za chamska autoreklama, dajcie sobie spokój, bo odstraszacie ludzi tymi wpisami
A nie pomyslałeś czasem, że po prostu ktoś chciał zachęcić na głosowanie na ten gabinet a nie "chamsko" go reklamować? Krytykiem jakimś jestes, że tak mówisz? Niekoniecznie musi to odstraszać ludzi "psychologu społeczny" Pozdrawiam

#5 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 29 styczeń 2012 - 22:49:27

masakra kowalowa jak w zeszłym roku głosuje sama na siebie. śmiech na sali.

#6 ~barbara~

~barbara~
  • Goście

Napisano 29 styczeń 2012 - 22:51:46

Tragedia. Dobry gabinet reklamy nie potrzebuje pani Małgosiu Kowal. Ja znam kilka dobrych pani niekoniecznie.

#7 ~koneczczanin~

~koneczczanin~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 19:50:01

HAHAHA śmiech na sali to są chyba te komentarze, konkurencja widać działa prężnie. Tylko zastanawiam się czy to ludzka zazdrość tej mieściny czy chęć kogoś pogrążenia wypisując komentarze jakimś cudem co 2 min ;)Jest takie modne powiedzenie "nie porównuj gówna do twarogu" każdy sam odpowie sobie na to pytanie. Komentarze tego typu świadczą tylko o tej "sportowej" walce i jako osoba, która tu mieszka pozwolę zadać pytanie sobie jak i innym skąd u Pani Kurek tyle smsów z pewnością od klientek "śmiechu warte" a wręcz żałosne. Pozdrawiam i życzę wszystkim sukcesu wszystkim gabinetom chociaż do żadnego nie chodzę, ale każdy wie kto jest dobry a kto nie. UHUHU dobrze, że jestem ANONIMOWY to mi nikt nic nie zrobi hahaha .

#8 ~Kultura~

~Kultura~
  • Goście

Napisano 31 styczeń 2012 - 00:19:40

Ludzie naprawdę dajcie spokój, myślę ze taka utarczka słowna nie ma sensu i jest poniżej jakiegoś przyzwoitego poziomu. Czy nie można po prostu brać udziału w konkursie tylko obrzucać kogoś obelgami. Wydaję mi sie ze forum służy do wyrażania opini na pewien temat , więc po co takie teksty.. to dopiero jest "masakra" czy "smiech na sali". A pisanie w stylu "kowalowa" sa po prostu poniżej przyzwoitego poziomu(a tak między nami to wygląda tak jakby pisała to konkurencja).dlatego dajcie spokój i nie wypisujcie bzdur bo można sobie gorzej zaszkodzić...

#9 ~ela_84~

~ela_84~
  • Goście

Napisano 31 styczeń 2012 - 14:20:31

Święte słowa, skupcie się na normalnym konkursie i kończcie głupie utarczki słowne. Prawda anonimowy to chętnie obrazi, ale prosto w twarz to już nie każdy jest odważny.

#10 ~agnieszka~

~agnieszka~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 12:12:03

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 29 styczeń 2012 - 22:49:27 napisał

masakra kowalowa jak w zeszłym roku głosuje sama na siebie. śmiech na sali.

#11 ~Trapatoni~

~Trapatoni~
  • Goście

Napisano 15 luty 2012 - 17:10:35

kurkowa cały majątek straci na te sms-y

#12 ~obserwator~

~obserwator~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 18:23:35

widzę, że pani Kurek ostro próbuje trzymać swoją konkurencje w bezpiecznej odległośći 30 pkt różnicy. Pani Kurek Zal naprawdę....

#13 ~Trapatoni~

~Trapatoni~
  • Goście

Napisano 20 luty 2012 - 21:07:01

No wiesz będzie tak jak połowa w tamtym roku. W tym roku zainwestuje w sms-y załóżmy 1000 zł , nagroda jest w wysokości 3000 zł, więc wyjdzie na plus. Każdy zna takie przypadki osób, które w tamtym roku tak zaszalały i w tym roku już nie liczą się w tej grze bo po prostu nie mają pieniędzy. Chyba każdy to widzi, że Pani XXX nadrabia cały czas czy to w nocy (może jej klienci siedzą po nocach i wysyłają) czy to chwile po wysłaniu sms-ów na konkurencje. Polska jest wolnym krajem i każdy ma prawo do własnego zdania. Sam wysłałem na Gabinet XXX 15 sms-ów tylko dla tego, żeby zobaczyć co konkurencja robi i zobaczyłem . ŻAŁOSNE!!!! I obiecuję, że wyślę na ten gabinet w przeciągu kolejnych dni ok 30-40 sms-ów tylko po to, żeby utrzeć nosa Pani XXX, aby w taką ciapę poszła do sklepu po kolejne doładowanie...

#14 ~obserwator~

~obserwator~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 22:05:27

Wyświetl postUżytkownik Trapatoni dnia 20 luty 2012 - 21:07:01 napisał

No wiesz będzie tak jak połowa w tamtym roku. W tym roku zainwestuje w sms-y załóżmy 1000 zł , nagroda jest w wysokości 3000 zł, więc wyjdzie na plus. Każdy zna takie przypadki osób, które w tamtym roku tak zaszalały i w tym roku już nie liczą się w tej grze bo po prostu nie mają pieniędzy. Chyba każdy to widzi, że Pani XXX nadrabia cały czas czy to w nocy (może jej klienci siedzą po nocach i wysyłają) czy to chwile po wysłaniu sms-ów na konkurencje. Polska jest wolnym krajem i każdy ma prawo do własnego zdania. Sam wysłałem na Gabinet XXX 15 sms-ów tylko dla tego, żeby zobaczyć co konkurencja robi i zobaczyłem . ŻAŁOSNE!!!! I obiecuję, że wyślę na ten gabinet w przeciągu kolejnych dni ok 30-40 sms-ów tylko po to, żeby utrzeć nosa Pani XXX, aby w taką ciapę poszła do sklepu po kolejne doładowanie...
zgadzam się po prostu Pewniej Pani jak to ująłeś XXX która stara się trzymać na pierwszej pozycjii ,zależy chyba tylko na tym by zrobić na złośc konkurencji. ale komu zrobi na złość??? sobie bo straci kupe forsy a i tak renomy nie uzyska:)

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 22:10:34

nooooo widzę ze wreszcie moja faworytka Pani M.K. jest na pierwszym miejscu tak trzymać Pani Gosiu. trzymam kciuki. zasluguje Pani.

#16 ~Rumcajs~

~Rumcajs~
  • Goście

Napisano 23 luty 2012 - 17:14:49

ŁOOOOOOOOO DOROTKA ALE DAJE CZADU haha. Pomyślcie za te pieniądze na sms-y można by było wybudować fajny plac zabaw albo wyremontować jakiś przestarzały a nie bezmyślnie wydawać pieniądze!!!! KONKURS POWINIEN BYĆ PUNKTOWANY TYLKO ZA JAKOŚĆ!!!!A NIE TO KTO ILE MA PIENIĘDZY !!!!! ECHO DNIA DNO!!!!!

#17 ~zgroza~

~zgroza~
  • Goście

Napisano 24 luty 2012 - 19:47:44

Pani Dorotko za duzo Pani ma kasy??daj pani na biedne dzieci

#18 ~xXxXx~

~xXxXx~
  • Goście

Napisano 24 luty 2012 - 19:57:10

myslisz ze nie ma kasy? Hotel, spa maz bogaty to kazda nagrode sie wygra. MASZ KASE WYGRYWASZ tak prawda!! jak tak pomysle ile za to mozna by bylo zrobic w jakims miescie to az mnie krew zalewa !!!! ODDAJCIE TE PIENIADZE ZLODZIEJE Z ECHA DNIA!

#19 ~lola~

~lola~
  • Goście

Napisano 24 luty 2012 - 20:32:25

Dorotka???Jakiego męża???to kobieta samowystarczalna hehe ona biedna musi wysyłać na 2 głosowania zakład fryzjerski i kosmetyczny ooo biedna:((( nic nie straci wyciągnie to od swoich klientek...

#20 ~xXxXx~

~xXxXx~
  • Goście

Napisano 24 luty 2012 - 20:38:50

haha no wlasnie to samo zauwazylem, UWAGA W BUSKU BEDA PODWYZKI W SALONACH KOSMETYCZNYCH!!! NIE TUSK A DOROTKA TO ZROBI hahaha

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych