*****POTRAFIMY TYLKO NARZEKAĆ. ******
ZAMIAST NARZEKAĆ ZŁOŻLIWIE, TRZEBA SIĘ ZABRAĆ DO ROBOTY. WOLNY KRAJ, EUROPA, i 21 wiek. NIKT NIKOMU NIE ZMUSI DO BRANIA UDZIAŁU.
DRODZE NARZEKACZY, PROSZĘ SIĘ ZAJMOWAĆ CZYM'S POWAZNYM A NIE TYLKO TU MARUDZIĆ ZŁOZLIWIE. TAKIE SĄ MOJE RADY. pa!
Strona 1 z 1
STOP NARZEKANIE ! PO CO CIĄGLE NARZEKANIE !!!
Napisano 21 styczeń 2010 - 00:34 #2
Czytając Twoje posty mogę stwierdzić tylko jedno - jesteś człowieku żałosny!!! Zanim ogłoszono werdykt nawracałeś wszystkich na forum aby " nie narzekać ..." a teraz sam piszesz posty pełne żałości. Moje dziecko z sms-ów też było na szczycie i nie wygrało ale przecież były informacje, że sms nie gwarantują korony lecz będę połowicznie liczone z ocenami jury .... więc skąd Twoje zdziwienie z resztą nie Tylko twoje ale większości rodziców. Rada dla Wszystkich narzekających: zanim wyślecie dziecko na konkurs zapoznajcie się wpierw z regulaminem owego konkursu. I jeszcze jedno, ja w przeciwieństwie do Was choć wydałam na sms-sy grubo ponad 1000zł nie byłam w stanie "kupić urody" mojego dziecka i chociaż dla mnie jest najpiękniejszy to szanuję decyzje jurorów bo gdyby brali pod uwagę ilość sms-ów to wyniki konkursu byłyby nie fair bo przecież nie można wykupić sobie zwycięstwa w tym konkursie bo wówczas nie byłby to konkurs, a giełda. Wiadomo, jeżeli chodzi o mistera to trzymałam kciuki za mojego syna, natomiast jeżeli chodzi o małą miss to w 100% popieram wybór dziewczynki nr.8 bo moim zdaniem biorąc pod uwagę urodę, ubiór ... prezentowała sie najlepiej lecz nie rozumiem czym sugerowało się jury wybierając pozostałe dziewczynki. Moim zdaniem 2 miejsce powinna zająć dziewczynka nr.16 lub dziewczynka nr.7 Werdyktu chłopców nie będę oceniała gdyż nie byłabym obiektywna.
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Do góry
Raportuj
Odpowiedz