Skocz do zawartości

Stali Stalowa Wola w ogromnych tarapatach finansowych :: zobacz komentowany artykuł

~MASTER OF DIZADTER~

• Grupa Goście

Napisano 13 luty 2010 - 19:56 #1

a ciekawe kto do takiego stanu dopuścił ? kibice ?
0

~lol~

• Grupa Goście

Napisano 13 luty 2010 - 20:19 #2

ciekaw jestem kto podpisywał kontrakty z tymi nieudolnymi kopaczami którzy w 19 meczach robią 10 punktów?
0

~tom~

• Grupa Goście

Napisano 13 luty 2010 - 20:51 #3

po ujawnieniu dochodów "panów " prezesów okaże się skąd wziąć brakujące środki na upadający KLUB !
0

~~miastowy~~

• Grupa Goście

Napisano 13 luty 2010 - 23:19 #4

Mam dużo pomysłów ale dlaczego ja mam tobie je podsuwać -przecież to ty będziesz wypłacał sobie premie za ich realizowanie . Jeżeli niewiesz jak uzdrowić finanse klubu to zrezygnuj niema ludzi niezastąpionych tylko są przyspawani do koryta :angry:
0

~Nowa DbBa~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 02:14 #5

w końcu ..
0

~pablo~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 03:28 #6

panie kielar wez sie pan za robote a nie pan balujesz po knajpach!!!!!!!!
0

~longinus~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 08:50 #7

żak ty nieudaczniku a kto doprowadził do takiego zadłużenia co??? ile cieciu zgarniasz tysięcy. tych wszystkich preziow i działaczy do pudła za niegospodarnośc. żak, lumpe i inne stare pryki nie mają pojęcia o realiach rynku i dzisiejszym sporcie zawodowym to czystej krwi buroki rodem z socjalizmu
0

~Jozin z Bazin~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 13:56 #8

Jak macie takie wspaniałe pomysły, jak zarządzać klubem, gdy nie ma kasy, to ogłoście te swoje pomysły. Opłaćcie składkę członkowską w klubie, wystartujcie w wyborach na prezesa i będziemy mieć Stalówkę w ekstraklasie piłkarskiej. Bo pisać sobie w domu na komputerku i wyzywać to każdy potrafi, a najbardziej wszechmądrzy gimnazjaliści, co o życiu nic nie wiedzą.
0

~anty~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 14:24 #9

Jozin z Bazin człowieku czy ty nie rozumiesz że żadna ale to żadna normalna firma nie da ani złotówki dopóki jak sami się nazywają nieudacznicy będą rządzić tym klubem i dopóki miastem będzie rządził łysy nic dobrego nas nie czeka jutro kupuje karnet ale i tak myślę że to nic nie da
0

~mający swoje zdanie~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 14:25 #10

Jozin jak byla kasa to jakie miał pomysły Zak : zlikwidować II drużyne , podpisywać wysokie kontrakty itp. Skończyła się kasa to skamle jak pies !!! Jeżeli nie ja to kto ? Wy niszczycie klub nie ja , powinniście mi podziękować lecz na to nie licze . Ku..a kogoś mi on przypomina - jak było tak dobrze to dlaczego jest tak żle ? Facet niema ludzi niezastąpionych tylko ty musisz oddać faktyczną władze którą masz poprzez to że jesteś prezesem Wodexu - nie ciągnij klubu na dno tylko załóż sobie prywatną firmę i wtedy zobaczymy jaki jesteś obrotny . Bez pozdrowień dla wspierających Zaka
0

~kibic~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 14:39 #11

podpis pod zdjęciem: prezes stali.....Faraś, prezes stali ... Kaczmarski. Czy dwóch na tym samym ?
0

~~tomek~~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 15:34 #12

pseudo prezesi ! ...czy to moralne by żerować na konającym klubie, brać wysokie pensje pracować na kilku etetach a ludzi sportu przeganiać bo mówią prawdę /wietecha/....wstyd !
0

~kibic~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 15:49 #13

Wyświetl postUżytkownik longinus dnia 14.02.2010, 07:50:31 napisał

żak ty nieudaczniku a kto doprowadził do takiego zadłużenia co??? ile cieciu zgarniasz tysięcy. tych wszystkich preziow i działaczy do pudła za niegospodarnośc. żak, lumpe i inne stare pryki nie mają pojęcia o realiach rynku i dzisiejszym sporcie zawodowym to czystej krwi buroki rodem z socjalizmu

Popieram. Jakie mają dzis pojęcie o biznesi tacy ludzie jak Żak, lompe czy jakiś tam Dąbkowski? Rozgonić to towarzystwo wzajemnej adoracji i sport będzie inaczej wyglądał. Panie prezydencie niech pan tam rozgoni to towarzystwo deb***ne.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 14 luty 2010 - 18:35 #14

heheheheh nieudacznicy prawda w oczy kole nie panie Żak gdzie są wszystkie pieniądze za bilety pytam się gdzie
0

~doda~

• Grupa Goście

Napisano 15 luty 2010 - 10:48 #15

"panie" żak jeśli chodzi o podziękowanie to już chyba czas "panu" podziękować, tylko czy pan zna znaczenie słów przepraszam i dziękuje bo nigdy "pan" ich nie używa !
0

~kibic~

• Grupa Goście

Napisano 17 luty 2010 - 01:01 #16

Klub upadnie i zaczną od A klasy jak to było z Zagłębiem Sosnowiec
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 25 luty 2010 - 12:43 #17

Wyświetl postUżytkownik kibic dnia 14.02.2010, 13:39:03 napisał

podpis pod zdjęciem: prezes stali.....Faraś, prezes stali ... Kaczmarski. Czy dwóch na tym samym ?

I JESZCZE DOJDZIE NIEUDACZNIK DĄBKOWSKI BO TO KLAKIER ŻAKA I TEN GO FORUJE. PRZECIEŻ NIE BĘDZIE MĄDRZEJSZEGO WSPIERAĆ BO MU ZAGROZI.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 25 luty 2010 - 12:45 #18

Wyświetl postUżytkownik doda dnia 15.02.2010, 09:48:47 napisał

"panie" żak jeśli chodzi o podziękowanie to już chyba czas "panu" podziękować, tylko czy pan zna znaczenie słów przepraszam i dziękuje bo nigdy "pan" ich nie używa !

TO PRAWDA, CZAS BY KTOŚ ŻAKOWI PODZIEKOWAŁ BO CZAS NA MŁODYCH I MĄDRYCH LUDZI BY ZAJELI SIĘ KLUBEM. NAJWYŻSZY CZAS PANIE ŻAK. DZIEKUJEMY JUŻ PANU.
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych