Strona 1 z 1
Stali Stalowa Wola w ogromnych tarapatach finansowych :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 14 luty 2010 - 08:50 #7
żak ty nieudaczniku a kto doprowadził do takiego zadłużenia co??? ile cieciu zgarniasz tysięcy. tych wszystkich preziow i działaczy do pudła za niegospodarnośc. żak, lumpe i inne stare pryki nie mają pojęcia o realiach rynku i dzisiejszym sporcie zawodowym to czystej krwi buroki rodem z socjalizmu
Napisano 14 luty 2010 - 13:56 #8
Jak macie takie wspaniałe pomysły, jak zarządzać klubem, gdy nie ma kasy, to ogłoście te swoje pomysły. Opłaćcie składkę członkowską w klubie, wystartujcie w wyborach na prezesa i będziemy mieć Stalówkę w ekstraklasie piłkarskiej. Bo pisać sobie w domu na komputerku i wyzywać to każdy potrafi, a najbardziej wszechmądrzy gimnazjaliści, co o życiu nic nie wiedzą.
Napisano 14 luty 2010 - 14:24 #9
Jozin z Bazin człowieku czy ty nie rozumiesz że żadna ale to żadna normalna firma nie da ani złotówki dopóki jak sami się nazywają nieudacznicy będą rządzić tym klubem i dopóki miastem będzie rządził łysy nic dobrego nas nie czeka jutro kupuje karnet ale i tak myślę że to nic nie da
Napisano 14 luty 2010 - 14:25 #10
Jozin jak byla kasa to jakie miał pomysły Zak : zlikwidować II drużyne , podpisywać wysokie kontrakty itp. Skończyła się kasa to skamle jak pies !!! Jeżeli nie ja to kto ? Wy niszczycie klub nie ja , powinniście mi podziękować lecz na to nie licze . Ku..a kogoś mi on przypomina - jak było tak dobrze to dlaczego jest tak żle ? Facet niema ludzi niezastąpionych tylko ty musisz oddać faktyczną władze którą masz poprzez to że jesteś prezesem Wodexu - nie ciągnij klubu na dno tylko załóż sobie prywatną firmę i wtedy zobaczymy jaki jesteś obrotny . Bez pozdrowień dla wspierających Zaka
Napisano 14 luty 2010 - 15:49 #13
Użytkownik longinus dnia 14.02.2010, 07:50:31 napisał
żak ty nieudaczniku a kto doprowadził do takiego zadłużenia co??? ile cieciu zgarniasz tysięcy. tych wszystkich preziow i działaczy do pudła za niegospodarnośc. żak, lumpe i inne stare pryki nie mają pojęcia o realiach rynku i dzisiejszym sporcie zawodowym to czystej krwi buroki rodem z socjalizmu
Popieram. Jakie mają dzis pojęcie o biznesi tacy ludzie jak Żak, lompe czy jakiś tam Dąbkowski? Rozgonić to towarzystwo wzajemnej adoracji i sport będzie inaczej wyglądał. Panie prezydencie niech pan tam rozgoni to towarzystwo deb***ne.
Napisano 25 luty 2010 - 12:43 #17
Napisano 25 luty 2010 - 12:45 #18
Użytkownik doda dnia 15.02.2010, 09:48:47 napisał
"panie" żak jeśli chodzi o podziękowanie to już chyba czas "panu" podziękować, tylko czy pan zna znaczenie słów przepraszam i dziękuje bo nigdy "pan" ich nie używa !
TO PRAWDA, CZAS BY KTOŚ ŻAKOWI PODZIEKOWAŁ BO CZAS NA MŁODYCH I MĄDRYCH LUDZI BY ZAJELI SIĘ KLUBEM. NAJWYŻSZY CZAS PANIE ŻAK. DZIEKUJEMY JUŻ PANU.
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz