Skocz do zawartości

Uwaga

To forum dostępne jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
  • (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Rusza drugi etap wyborów Małej Miss i Małego Mistera. Oto finaliści! :: zobacz komentowany artykuł

Użytkownik nie jest zalogowany   dzm077 

• Nowy
  • Pip
  • Grupa Oczekujący na zatwierdzenie
  • Postów 8
  • Rejestracja 04-listopad 09

Napisano 04 styczeń 2010 - 19:31 #1

Ta zabawa nie jest uczciwa ....... i niesprawiedliwa..... jest w tym konkursie o wiele wiele wiecej dziewczynek i chlopcow ktorzy powinni startowac w finale wyborow.Ale coz nie wszyscy rodzice maja na tyle kasy na sms,znajomych doktorow,prokoratorow i innych tzw .wplywowych co dla nich 5, 10,20,zl to pryszcz. Mam prosbe do organizatorow nie patrzcie na kase,lecz wyglad ,umiejetnosc,wiedze malych kandydatow bo te male dzieci sa zawiedzone ze ODPADLY W NIEUCZCIWEJ WALCE z tzw (bogatymi).Regoly gry w tej i w poprzednich edycjach SA nie uczciwe.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   ania10644 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 10
  • Rejestracja 18-grudzień 09

Napisano 04 styczeń 2010 - 21:21 #2

Nareszcie ktoś napisał co o tym myśli,ktoś kto to zorganizował powinien na tyle być mądry żeby to w jakis sposob zatrzymac.Jak mozna nazwac kogos miss,jesli rodzice kupili to miejsce.Prawdziwe kandydatki do tego tytułu nie zostały zauwazone.ale szacunek dla ich rodzicow za to ze nie kupili miejsc.Dzieciaczki kiedyś napewno w innych konkurecjach,takich fer osiagniecie dobre wyniki.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   KISSA 

• Nowy
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 1
  • Rejestracja 07-styczeń 10

Ikona posta  Napisano 07 styczeń 2010 - 08:01 #3

witam , gdybym wiedziala ze tak wyglada konkurs - DLA DZIECI- nigdy w życiu nie zglosilabym swojego dziecka. Redakcja Echa ignoruje wpisy czytelnikow na forum , uwazam iz konkurs powinien byc odwolany. Błędne jest jednak myslenie , iz wszystkie dzieci z czolowki pochodza z wplywowych rodzin . Moje dziecko jest w czolowce , a jestem osoba bezrobotna i matka samotnie wychowujaca dziecko.Niemniej jednak uwazam ten konkurs za bzdure, chlopiec ktory jest na pierwszym miejscu otrzymal 300 sms w ciagu ostanich dni glosowania , a przez caly miesiac byl na koncu:))) dziwny zbieg okolicznosci...
0

Użytkownik nie jest zalogowany   becia 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 11
  • Rejestracja 30-grudzień 09

Napisano 07 styczeń 2010 - 18:24 #4

Ja też uważam, że konkurs nie jest OK, ale tak jak wyżej stwierdzam, że nie można wszystkich podsumować pod jedną kreską. Moje dziecko też jest w finale, a nie wysłałałam po 200, 300 czy 400 głosów.
Ponadto to co się działo 31 grudnia, (jak ja wychodziłam na zabawę Sylwestrową) a więc po dziewiętnastej przeszło moje oczekiwania. Ale trudno, należałoby wyciągnąć wnioski na przyszłość.
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 10

Napisano 07 styczeń 2010 - 21:51 #5

Przeciez kazdy wie że nikt obcy nie wysyła na to sms,tylko rodzina i znajomi za prosbą rodziców,kazde dziecko które znalazlo się w finale to za pomoca rodziców a nie za pomoca osób przypadkowych,więc przestancie sie tumaczyć i pisac farmazony.
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 10

Napisano 07 styczeń 2010 - 21:58 #6

Wyświetl postUżytkownik ania10644 dnia 7.01.2010, 20:51:19 napisał

Przeciez kazdy wie że nikt obcy nie wysyła na to sms,tylko rodzina i znajomi za prosbą rodziców,kazde dziecko które znalazlo się w finale to za pomoca rodziców a nie za pomoca osób przypadkowych,więc przestancie sie tumaczyć i pisac farmazony.

przeliczcie pieniadze na wydane sms,mielibyscie za nie super wyjazd dla całej rodziny i czyste sumienie
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 11

Napisano 07 styczeń 2010 - 22:06 #7

Nie tłumaczę się, bo nie czuję takiej potrzeby,tylko stwierdzam fakt. Też nie wiedziałam jak to wygląda dając dziadkowi zdjęcie. Znajomych troche mam, to fakt, ale gdybym nikomu nie powiedziała to niewiele osób by się zainteresowało konkursem. Z kim bym nie rozmawiała, to pytał "O co chodzi ...". Ludzie gazet nie czytają jednak, ja sama bardzo rzadko zaglądam do gazet, a konkursami interesuję się wtedy gdy ktoś znajomy mnie o to prosi np. był konkurs na trenera, to głosowałam na kolegę, bo go znam i wiem ile jest wart.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Narzekanie 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 11
  • Rejestracja 12-styczeń 10

Napisano 12 styczeń 2010 - 10:47 #8

Co masz do tego chłopczyka????

*****POTRAFIMY TYLKO NARZEKAĆ. ******
ZAMIAST NARZEKAĆ ZŁOŻLIWIE, TRZEBA SIĘ ZABRAĆ DO ROBOTY. WOLNY KRAJ, EUROPA, i 21 wiek. NIKT NIKOMU NIE ZMUSI DO BRANIA UDZIAŁU.
DRODZE NARZEKACZY, PROSZĘ SIĘ ZAJMOWAĆ CZYM'S POWAZNYM A NIE TYLKO TU MARUDZIĆ ZŁOZLIWIE. TAKIE SĄ MOJE RADY. pa!
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 11

Napisano 12 styczeń 2010 - 10:49 #9

*****POTRAFIMY TYLKO NARZEKAĆ. ******
ZAMIAST NARZEKAĆ ZŁOŻLIWIE, TRZEBA SIĘ ZABRAĆ DO ROBOTY. WOLNY KRAJ, EUROPA, i 21 wiek. NIKT NIKOMU NIE ZMUSI DO BRANIA UDZIAŁU.
DRODZE NARZEKACZY, PROSZĘ SIĘ ZAJMOWAĆ CZYM'S POWAZNYM A NIE TYLKO TU MARUDZIĆ ZŁOZLIWIE. TAKIE SĄ MOJE RADY. pa!
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 11

Ikona posta  Napisano 12 styczeń 2010 - 19:32 #10

Nie widzę tu ani słowa narzekania, a jedynie słuszne słowa krytyki. Tak się składa, że szczegółowo obserwowałam jak smsy wpływały na konta dziedzi. Zastanawiam się jak to się robi, bo choć mam bujną wyobraźnię to w tym przypadku przychodzi mi do głowy tylko jedno, a mianowicie - kupić 10 telefonów, doładować na maxa i zagonić rodzinę , znajomych, może sąsiadów do tego, aby wysyłali po 10, 20, a może i więcej smsów w tym samym czasie, no można też zapłacić rachunek około 1500 złotych(nie liczyłam dokładnie), ale jak się wyrobić w czasie?
Kurcze, jak ktoś wie jak to się robi niech napisze, strasznie mnie to intryguje, kto wie może jak wygram w totka to będzie dla mnie cenna podpowiedź i też zainwestuję w smsy. A swoją drogą, to był jednak konkurs na umiejątność smsowania, a nie na Małą Miss, czy Mistera.
Tak czy inaczej są wygrani i przegrani w tej rundzie. Ciekawe jak będzie wyglądał ciąg dalszy. :)
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 10

Napisano 12 styczeń 2010 - 20:13 #11

Ciąg dalszy wiadomo jaki bedzie,bedziemy mieli miss i mistera Ziemi Swietokrzyskiej nie ocenionych za wygląd,umiejętności itp.,tylko takich których rodzice wyślą najwiecej sms.I coż mi sie tym cieszyć jak moje dziecko nie zostanie tak naprawde wybrane i docenione.Beznadzieja........Wiecie co to inaczej by wyglądało gdyby wyniki nie były wogóle umieszczone w internecie,ale to specjalnie jest tak zrobione żeby ktoś zarobił na tym niezłą kaskę,czyż nie prawda,ktoś zarabia a rodzice sie cieszą bo moje dziecko jest pierwsze czy następne
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 11

Napisano 12 styczeń 2010 - 20:29 #12

Polecam uwadze radomskie wyniki głosowania :) na pewno są porównywalne.
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 11

Napisano 12 styczeń 2010 - 20:37 #13

Właśnie przeglądałam wyniki świętokrzyskich wyborów, no kochani radomianie wysłali na swoje faworytki więcej smsów ;)
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 10

Napisano 12 styczeń 2010 - 20:50 #14

Wyświetl postUżytkownik becia dnia 12.01.2010, 19:37:55 napisał

Właśnie przeglądałam wyniki świętokrzyskich wyborów, no kochani radomianie wysłali na swoje faworytki więcej smsów ;)
Bardziej bogaci rodzice w radomskim zamieszkują.
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 11

Napisano 13 styczeń 2010 - 00:08 #15

####CO MASZ DO POPRZEDNICH WYBRANYCH####
JEZELI UWAZASZ ZE NIE BYLI PIEKNI, TO POWINNISZ ZMYKAC Z TEGO FORUM, BO NIE MASZ ZIELONEGO POJECIA.
MISS i MISTER BYLI BARDZO PIEKNI 100%.
TRZEBA SIE CIESZYC, PODZIEKOWAC ORGANIZATOROM ZA NOWE POMYSLY, BO 25LAT TEMU TAKA IMPREZA BYLO MARZENIEM.
OTO MOJA RADA, TRZEBA UMIEC PRZEGRAC. A NIE PISAC BZDURY na forum. pa!
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 10

Napisano 13 styczeń 2010 - 09:50 #16

Nikt nie pisze bzdur,ale cóż prawda w oczy kole.Pewnie że trzeba umieć przegrać,ale również trzeba umieć walczyć i wygrać w sposób uczciwy.
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 11

Napisano 14 styczeń 2010 - 00:18 #17

Wyświetl postUżytkownik Narzekanie dnia 12.01.2010, 23:08:08 napisał

####CO MASZ DO POPRZEDNICH WYBRANYCH####
JEZELI UWAZASZ ZE NIE BYLI PIEKNI, TO POWINNISZ ZMYKAC Z TEGO FORUM, BO NIE MASZ ZIELONEGO POJECIA.
MISS i MISTER BYLI BARDZO PIEKNI 100%.
TRZEBA SIE CIESZYC, PODZIEKOWAC ORGANIZATOROM ZA NOWE POMYSLY, BO 25LAT TEMU TAKA IMPREZA BYLO MARZENIEM.
OTO MOJA RADA, TRZEBA UMIEC PRZEGRAC. A NIE PISAC BZDURY na forum. pa!

Nie zmykać, bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Nikt też tu na forum nie ocenia piękności, bo jak wiemy punkt widzenia zależy od punktu siedzenia <_< dlatego nie polecam ocniać tylko według siebie na 100%(no chyba, że mamy na myśli własną pociechę).
Bez wględu na to co uważamy to rodzice zrobili swoje, a jurr(?) zrobi swoje i będzie po imprezie.
Ja się cieszę, że drugi etap się skończył, bo wreszcie opuściły mnie emocje i choć moje dziecko nie zajęło ani pierwszego, ani drugiego miejsca to zajmuje inne rozsądne i nie naciągane miejsce i choć dla mnie matki jest w 100% najpiękniejsze, to już jest mi wszystko jedno co będzie dalej :)
Owszem sam fakt organizacji konkursu mi nie przeszkadza, ale zasady według których się odbywa bardzo mi się nie podobają, ale to już wcześniej pisałam.
Moja rada natomiast jest taka, trzeba czytać ze zrozumieniem cudze teksty i nie obrażać nikogo stwierdzając, że pisze bzdury, pa!
A-ha i nie czuję się przegrana i nikomu nie zazdroszczę - jest jak jest.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   stunner 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 1
  • Rejestracja 15-styczeń 10

Napisano 15 styczeń 2010 - 15:42 #18

Pisze w sprawie wyborow malej miss i malego mistera jeśli macie pieniadze i stac was na wysylanie smsow ok. ale wysyłając duza ilość na swoje pociechy macie sanse TYLKO na przejscie do drugiego etapu i tym samy pomozecie swoja naiwnością napchac kieszenie sponsorom i jurorom a i nawet gazecie żaden sponsor nie będzie placil zadnych pieniedzy za wycieczki policznie sobie ogolnie ile zostalo wyslanych wszystkich smsow na wszystkie dzieciaki. Wiekszosci ludzie myśleli zapłacę jak najwięcej dziecko wygra. A z gory przeciez wiadomo kto wygra a to co w gazecie pisza jak to ma pieknie wyglądać to cale wybieranie idt po to zby tylko skusic nasz możliwością wygrania. To jedno wielkie klamsto . Wielki PODZIW dla gazety za bardzo dobry pomysl NA WYLUDZANIA PIENIEDZY I DLA ZWIEKSZENIA SPRZEDAWALNOSCI GAZETY JAK I ROWNIERZ SPONSOROWANIA WYJAZDOW SWOICH PODSTAWIONYCH LUDZI ZA CUDZE PIENIADZE. Pieniadze i znajomości daja wladze i w przypadku tym doskonale się to potwierdza:)
0

Użytkownik nie jest zalogowany   martyna12 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 1
  • Rejestracja 15-styczeń 10

Napisano 15 styczeń 2010 - 16:06 #19

Zgadzam się w 100% z poprzednikiem. I chciałam jeszcze podkreślić, że sponsor, który daję rabat na ubrania też wielkim sponsorem nie jest, jeszcze on na tym zarabia. A jeśli chodzi o znajomości to dzisiaj była przesada. Ludzie, którzy to zorganizowali zapomnieli o bezinteresowności myśleli tylko i wyłącznie o pieniądzach a nie ludziach.
0

• Nowy
  • Pip
  • Postów 10

Napisano 15 styczeń 2010 - 19:02 #20

A nie mowilam,ludzie musieli kase wydac aby sie przekonac jaka to beznadzieja ten konkurs.Napiszcie kto to w koncu wygral.
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3