Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

problem z trądzikiem

29 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~agatka~

~agatka~
  • Goście

Napisano 30 czerwiec 2011 - 18:07:50

proszę poradźce mi, słyszałam że na trądzik dobry jest żel epiduo, czy ktoą z was może go stosował?

#2 ~ola~

~ola~
  • Goście

Napisano 02 lipiec 2011 - 13:51:05

Zalezy jaki masz rodzaj tradziku.Na krostkowo-grudkowy Epiduo dziala dosc dobrze.Tylko pamietaj,ze zel moze podrazniac,wiec na poczatku uzywaj go co 2-3 dni na noc.Na dzien pamietaj o kremach z filtrem.

#3 ~agatka~

~agatka~
  • Goście

Napisano 19 lipiec 2011 - 17:58:32

a jak długo trzeba stosować epiduo, zeby były widoczne efekty? czy trądzik wkońcu zniknie?

#4 ~ola~

~ola~
  • Goście

Napisano 21 lipiec 2011 - 17:51:02

efekty zwykle pojawiaja sie po okolo 2-3 miesiacach.Niestety ,stosujac retinoidy nalezy byc cierpliwym,ale efekty zazwyczaj sa tego warte.Tradzik powinien zniknac,aczkolwiek nalezy pamietac,ze leki antytradzikowe nalezy stosowac tak dlugo jak istnieje sklonnosc Twojej skory do tradziky.Nie zaszkodzi tez do tego dobra dieta oraz regularne cwiczenia fizyczne;)

#5 ~agalo~

~agalo~
  • Goście

Napisano 30 sierpień 2011 - 15:20:37

Hej :) Od kilku lat miałam problemy z trądzkiem, stosowałam różne leki, począwszy od antybiotków skończywszy na wszelakiego rodzaju maściach. Pewnego dnia zupełnie przypadkiem trafiłam na stronę ACNE - STOP. Na początku sceptycznie do tego podeszłam, no tak pomyślałam kolejny "cudowny" lek, ale postanowiłam jednak spróbować i na dzień dzisiejszy nie żałuję :) Krem Acne Stop jest rewelacyjny, usuwa trądzik i sprawia że cera staje się gładka, a co najważniejsze na efekt nie trzeba długo czekać :) Polecam wszystkim tym którzy chcą się pozbyć uciążliwej choroby :) Pozdrawiam Aga

#6 ~wypad~

~wypad~
  • Goście

Napisano 02 wrzesień 2011 - 16:21:13

Niedawno dostalam mini produkt - ACNE-STOP. Chcialabym polecic ten zel kazdemu kto ma problemy z tradzikiem. Niewazne czy masz kilka krostek czy cala twarz, dekolt i plecy wysypane tradzikiem. Ten zel ci pomoze. Ja uzywam go od kilku dni w roznnych miejschach. Krosty znikaja bardzo szybko. Serdecznie polecam. Cera jest bardzo gladka po uzyciu. Polecilam jej wyprobowanie kolezance ktora miala duzy problem z tradzikiem. Mimo wahan opstanowila kupic produkt i teraz nie zaluje. Naprawde dobry i co wiecej bez zadnych chemicznych skladnikow krem.

#7 ~ania1904~

~ania1904~
  • Goście

Napisano 06 wrzesień 2011 - 14:40:38

Witam
Chciałabym polecić żel ACNE-STOP jest on rewelacyjnym produktem doskonale nadającym się na trądzik,usuwa wszystkie wypryski, małe i duże krosty i w dodatku w bardzo krótkim czasie.
U siebie zauważyłam poprawę już po 3 dniach.
Gorąco polecam

#8 ~ola~

~ola~
  • Goście

Napisano 07 wrzesień 2011 - 14:44:04

Kosmetyk,jakim niewatpliwie jest nachalnie reklamowany przez Ciebie "acne stop" nie wyleczy tradziku.Do tego potrzebne sa leki (masci lub retinoidy),to raz.Dwa,ze krem nie ma zbyt specjalnie dobrego skladu i zadanie za niego 149 zlotych,to po prostu kpina.Nie wierze ze ludzie naprawde nabieraja sie na takie cos.

#9 ~lena77~

~lena77~
  • Goście

Napisano 08 wrzesień 2011 - 08:48:33

Nie zgadzam się z przedmówczynią - nie zawsze na trądzik konieczne są leki - maści lub retinoidy - i nie zawsze są one skuteczne.

Acne-Stop ma właśnie bardzo dobry, aczkolwiek prosty skład - który jest skuteczny - potwierdzone badaniami laboratoryjnymi i testami na probantach. Dal tego rozdawane są 5ml próbki, aby każdy mógł się sam przekonać.

Zazwyczaj kremy działają tylko keratolitycznie, lub tylko antybakteryjnie czy tylko antyseptycznie - tutaj mamy te trzy działania w jednym kremie i to naturalnym - nie uczulającym i nie powodującym skutków ubocznych jak retinoidy czy inne leki i maści.

I nie wysusza skóry, ale ją matuje i odpowiednio nawilża - potwierdzone przez wielu użytkowników.

Jest mega wydajny - ma formę żelu - wystarcza na ok 3 miesiące stosowania - też potwierdzone!!! Ale można teraz kupić Acne-Stop za 90 -wpisując kod promocyjny wstawiony na facebooku.

I cytat: „To się nie może udać, ponieważ sama keratoliza pozwala nagromadzonemu nadmiernie łojowi wydostać się na zewnątrz czyli na skórę. Jeżeli nie nastąpi antyseptyk, to łój ten trafiając na skórę, na której znajdują się miliony bakterii i tak się zainfekuje, tylko już nie wewnątrz ale na zewnątrz organizmu. Aby nie pozwolić na powracanie spotkań sebum z bakteriami należy dodatkowo zadziałać przeciwbakteryjnie, a mianowicie przy pomocy trzech olejków eterycznych zawartych w Acne-Stop. Dziwie się, że żaden producent nie wpadł dotychczas na wytworzenie produktu przeciwtrądzikowego działającego na tych trzech etapach.” - mówi Andre de Pourbaix naukowy doradca Lab.A.Sagan

Mogę Panią skontaktować z naszym doradcą naukowym - jeśli zna się Pani na składach i ich działaniu lub chce porozmawiać o tym specyfiku.

#10 ~patrycja~

~patrycja~
  • Goście

Napisano 26 wrzesień 2011 - 18:53:49

Wyświetl postUżytkownik agatka dnia 30 czerwiec 2011 - 18:07:50 napisał

proszę poradźce mi, słyszałam że na trądzik dobry jest żel epiduo, czy ktoą z was może go stosował?
stosuję żel epiduo od dwóch miesięcy i już widzę że zaczyna mi pomagać, cieszę się że właśnie ten lek przepisał mi dermatolog :)

#11 sensual27

sensual27

Nowy

• Oczekujący na zatwierdzenie
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 26 wrzesień 2011 - 19:15:41

najlepiej zglosic sie do kosmetyczki, polecam peeling kawitacyjny.. zachęcam do zapoznania się z tą stroną, na mnie zrobiła oszałamiające wrażenie, nikt nie wie kiedy nastąpi ten dzień, niektórym jednak udało się to przewidziec... https://sites.google.com/site/news048/

#12 ~krisss~

~krisss~
  • Goście

Napisano 27 wrzesień 2011 - 16:48:56

Stosowałem epiduo jakiś czas temu z przepisu lekarza. Dermatolodzy może mają czasami "różne" intencje przepisując leki i podchodziłem do epiduo z niedowierzaniem ale po 1,5 miesiąca stosowania wiedziałem, że nie ma lipy:) a na poważnie środek jest naprawdę skuteczny i działa dość szybko!

#13 ~molik~

~molik~
  • Goście

Napisano 18 październik 2011 - 21:56:08

Ja stosuje od niedawna Zincuprin. Do pielęgnacji używam dodatkowo żelu i maseczek Novaclearu, który polecił mi dermatolog. Jeszcze nie wiem jak ze skutecznością, bo jeszcze za wcześnie, ale zaczynam czuć różnicę. Mam nadzieję na poprawę...

#14 ~alaska~

~alaska~
  • Goście

Napisano 24 październik 2011 - 18:56:18

Wyświetl postUżytkownik krisss dnia 27 wrzesień 2011 - 16:48:56 napisał

Stosowałem epiduo jakiś czas temu z przepisu lekarza. Dermatolodzy może mają czasami "różne" intencje przepisując leki i podchodziłem do epiduo z niedowierzaniem ale po 1,5 miesiąca stosowania wiedziałem, że nie ma lipy:) a na poważnie środek jest naprawdę skuteczny i działa dość szybko!

zgadzam się z opinią krisss-a, epiduo jest naprawdę skuteczny, działa dość szybko no i nie jest drogi. :)

#15 ~Asia~

~Asia~
  • Goście

Napisano 23 listopad 2011 - 21:04:41

witajcie, od kilku lat walczyłam nieskutecznie z trądzikiem, do czasu kiedy lekarz przepisał mi żel epiduo. po dwóch miesiącach stosowania trądzik zniknął - jestem bardzo szczęśliwa

#16 ~kinia~

~kinia~
  • Goście

Napisano 18 grudzień 2011 - 22:14:56

hej, moja koleżanka też stosowała epiduo przez kilka tygodni i widać że działa bo juz prawie nie ma trądziku

#17 ~magda~

~magda~
  • Goście

Napisano 20 grudzień 2011 - 17:13:18

Ja tez uzywalam epiduo ale mi nie pomogl prawie wogole.dermatolog przepisal mi pozniej Isotrexin i po nim zauwazylam poprawe dosc szybko,polecam wam tez spytac o isotrexin dermatologa.

#18 mickey

mickey

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 11 postów

Napisano 25 grudzień 2011 - 14:21:19

dobre wyniki w leczeniu trądzika osiąga się za pomocą terapii światłem IPL, z doświadczenia wiem, ze jest to bardzo skuteczne, musicie poszukać odpowiedniego gabinetu kosmetycznego z urządzeniem IPL

#19 ~ola~

~ola~
  • Goście

Napisano 26 grudzień 2011 - 19:38:26

tradziku nie leczy sie u kosmetyczki,ale u dermatologa. a leczenie iplem nie zawsze przynosi tak swietne efekty,pozatym jest dosc kosztowne.sa lepsze i tansze metody leczenia tradziku.pozdrawiam

#20 ~Kasieńka~

~Kasieńka~
  • Goście

Napisano 27 grudzień 2011 - 18:17:10

Witam. Mam problem z trądzikiem, podobnie jak ty. Lekarz przypisał mi epiduo. Bardzo cieszę się z efektów działania tego leku. Naprawdę widzę znaczną poprawę. Nawet w pracy mówią mi że mój trądzik zanika. Coraz częściej się uśmiecham bo wiem że mój trądzik zanika :) Polecam go i tobie i mam nadzieję że ci pomoże i że ty będziesz bardziej radosna każdego dnia. Pozdrawiam, oraz życzę ci powodzenia :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych