Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

7 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~podaj dalej~

~podaj dalej~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 00:47:33

http://demotywatory....7064/UDOSTEPNIJ

#2 ~coto~

~coto~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 10:36:47

KORONA RĘCZNA KIELCE /vive to takie tam jakies sponsora kiszka/ KORONA ISKRA PIŁKA RĘCZNA KIELCE!!!!!!!!!
DOKOPALI TYM ZADUFAŃCOM SZWEDOM I DUŃCZYKOM!!!!!!!!!!!!KIELCOKI SCYZORY DO KOŃCA SIE NIE PODDAJĄ!!!!!!!!!!!!!

#3 ~zak~

~zak~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 10:38:14

TAK TRZYMAĆ !!!! DO BOJU KORONA ISKRA RĘCZNA KIELCE!!!!!!!!!DO BOJU!!!!!!

#4 ~kibic~

~kibic~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 11:08:34

Poprostu są słabi. Zadna dobra drużyna nie pozwoliła by sobie na to żeby przeciwnik odskoczył na 11 bramek! Wydaje mi się że daleko na tych mistrzostwach nie zajadą.Jeszcze dużo im brakuje.

#5 ~asdf~

~asdf~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 12:14:51

Kto jest słaby?? Zadna inna drużyna z 11 pkt straty by nie wyrównała do remisu. Taki z ciebie kibic jak z mojej d....y trąba.

#6 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 16:58:33

Wyświetl postUżytkownik asdf dnia 22 styczeń 2012 - 12:14:51 napisał

Kto jest słaby?? Zadna inna drużyna z 11 pkt straty by nie wyrównała do remisu. Taki z ciebie kibic jak z mojej d....y trąba.

są cieniasy, żadna inna drużyna nie pozwoliłaby sobie na różnice 11 bramek w pierwszej połowie, z drużyną z którą można było wygrać bez żadnych problemów, o czym może świadczyć doprowadzenie do remisu.

#7 ~kibic_ck~

~kibic_ck~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 22:40:32

Ale pokazali charakter!!!
-------------------------------------------------------
www.eebooks.pl

#8 ~Mikołaj R~

~Mikołaj R~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 09:15:40

Polacy są mistrzami Europy w bezmyślności ,niedbalstwie, lenistwie i braku rzetelnego podejścia do wykonywanych przez siebie zadań.Najpierw lekkomyślnie niszczą i trwonią cały swoj ciężko wypracowany dorobek,aby póżniej desperacko ze strachem w oczach brawurowo szarżować i ratować się przed totalną katastrofą i kompromitacją.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych