Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~pacjent~

~pacjent~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 21:00:53

Czy rzeczywiście w Kielcach nie ma rejonizacji? Proszę taką wiadomość napisać DRUKOWANYMI, DUŻYMI LITERAMI !

#2 ~Goska~

~Goska~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 22:31:07

a jak cos ci sie stanie przed godziną 18????? żadna przychodnia nie przyjmie bez rejestracji która jest w określonych godzinach i do tego nie ma miejsc. a znając życie jesli to cos powaznego to i tak lekarz wyda skierownie do szpitala...znam to z autopsji...skręciłam kolano,bolało jak cholera, najpierw Pani na paderewskiego powiedziała ze musze czekać do 18 bo do tej pory maja pogotowie a jak nie to prosze do szpitala.... :) i weż tu wybieraj dla swojej wygody...poczekałam, dostałam skierowanie do ortopedy do którego i tak musiałam sie udac następnego dnia. ortopeda obejrzal i wypisał mi skierowanie do szpitala...a ile by sie człowiek mniej nachodził jakby od razy poszedł do szpitala...kogo wygoda??? lekarzy czy pacjenta???????????

#3 ~:-)~

~:-)~
  • Goście

Napisano 28 styczeń 2012 - 23:33:51

Gdzie mają się zgłaszadź, skoro mają zagwarantowaną w konstytucji dormową opiekę medyczną? Do Rydzyka? Czy wszystkich już poje....? Pracować całe życie i prosić się o opiekę medyczną należną od państwa? A co, za długo żyjemy? A to przepraszam!

#4 ~mat~

~mat~
  • Goście

Napisano 29 styczeń 2012 - 09:32:22

To może te dyżurujące przychodnie też powinny wiedzieć, kogo mogą przyjmować? Bo chyba nie wiedzą. Moją chorą koleżankę przeganiano z jednego końca miasta na drugi, ze względu na rejonizację właśnie, może więc pan Błaszczyk się doinformuje, a potem będzie zadowolony z poziomu opieki lekarskiej w Kielcach.

#5 ~KINESIS-REHABILITACJA DOM~

~KINESIS-REHABILITACJA DOM~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 11:32:32

KINESIS - REHABILITACJA W DOMU PACJENTA

ZAPRASZAMY DO KORZYSTANIA Z USŁUG W NAJNIŻSZYCH CENACH

10 ZABIEG GRATIS!

TEL 889 321 163

www.kinesisrehabilitacja.pl

GORĄCO POLECAMY!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0