Czy rzeczywiście w Kielcach nie ma rejonizacji? Proszę taką wiadomość napisać DRUKOWANYMI, DUŻYMI LITERAMI !
Pacjenci oblegają Oddział Ratunkowy na kieleckim Czarnowie :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~pacjent~
, sty 28 2012 21:00:53
4 odpowiedzi w tym temacie
#1 ~pacjent~
Napisano 28 styczeń 2012 - 21:00:53
#2 ~Goska~
Napisano 28 styczeń 2012 - 22:31:07
a jak cos ci sie stanie przed godziną 18????? żadna przychodnia nie przyjmie bez rejestracji która jest w określonych godzinach i do tego nie ma miejsc. a znając życie jesli to cos powaznego to i tak lekarz wyda skierownie do szpitala...znam to z autopsji...skręciłam kolano,bolało jak cholera, najpierw Pani na paderewskiego powiedziała ze musze czekać do 18 bo do tej pory maja pogotowie a jak nie to prosze do szpitala....
i weż tu wybieraj dla swojej wygody...poczekałam, dostałam skierowanie do ortopedy do którego i tak musiałam sie udac następnego dnia. ortopeda obejrzal i wypisał mi skierowanie do szpitala...a ile by sie człowiek mniej nachodził jakby od razy poszedł do szpitala...kogo wygoda??? lekarzy czy pacjenta???????????
#3 ~:-)~
Napisano 28 styczeń 2012 - 23:33:51
Gdzie mają się zgłaszadź, skoro mają zagwarantowaną w konstytucji dormową opiekę medyczną? Do Rydzyka? Czy wszystkich już poje....? Pracować całe życie i prosić się o opiekę medyczną należną od państwa? A co, za długo żyjemy? A to przepraszam!
#4 ~mat~
Napisano 29 styczeń 2012 - 09:32:22
To może te dyżurujące przychodnie też powinny wiedzieć, kogo mogą przyjmować? Bo chyba nie wiedzą. Moją chorą koleżankę przeganiano z jednego końca miasta na drugi, ze względu na rejonizację właśnie, może więc pan Błaszczyk się doinformuje, a potem będzie zadowolony z poziomu opieki lekarskiej w Kielcach.
#5 ~KINESIS-REHABILITACJA DOM~
Napisano 30 styczeń 2012 - 11:32:32
KINESIS - REHABILITACJA W DOMU PACJENTA
ZAPRASZAMY DO KORZYSTANIA Z USŁUG W NAJNIŻSZYCH CENACH
10 ZABIEG GRATIS!
TEL 889 321 163
www.kinesisrehabilitacja.pl
GORĄCO POLECAMY!
ZAPRASZAMY DO KORZYSTANIA Z USŁUG W NAJNIŻSZYCH CENACH
10 ZABIEG GRATIS!
TEL 889 321 163
www.kinesisrehabilitacja.pl