W lutym minie rok od śmierci mojego znajomego, który dostał nożem tylko dlatego bo opieprzył gościa który wywalał barierki przed miesięcznicą? I ty mi draniu piszesz o machinie szczucia?
dziwne bo nic nie było o tym słychać, pisał ktoś o tym???
~Gość~ - 2 minut temu
~Narach~ - 8 minut temu
~Gość~ - 44 minut temu
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:11:09
W lutym minie rok od śmierci mojego znajomego, który dostał nożem tylko dlatego bo opieprzył gościa który wywalał barierki przed miesięcznicą? I ty mi draniu piszesz o machinie szczucia?
dziwne bo nic nie było o tym słychać, pisał ktoś o tym???
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:13:08
jak byś o tvn pisał
TVN nie jest utrzymyuwana z publicznych pieniedzy i TVN nie szczuje, nie schodzi do takiego rynsztoka w jakim tvp się tapla
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:14:50
kto lub co go skłoniło do tego czynu? miejmy nadzieję że nie popełni samobójstwa w więzieniu i się dowiemy. Jeśli miało być to polityczne zlecenie to by skończył jak samobójca Lepper na sznurze lub Petelicki z dwoma kulami w brzuchu.był rozgoryczony on ukradł i musiał spędzić 5 lat w więzieniu a w tvpinfo mu powiedzieli że złodzieje z PO chodzą na wolnosci no postanowił wymierzyć sprawiedliwość. Kurski powinien być zadowlony i inni psiwocy przecież o to im chodzi, zeby ludzie uwoierzyli że PO to są złodzieje
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:15:47
Oglądałeś wczoraj wiadomosci, co to było jak nie szczucie nawet w śmierć Adamowicza się nie powstrzymali, to jest myślenie cel uświeca środki, PO samo zło, a pis jest ofiarą
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:17:49
no kiedyś też tak myślałem, stopień manipulacji i kłamstw mnie poraził jak tylko zacząłem weryfikować co publikują. Jedyna różnica jest taka że robią to subtelniej, a TVP nie oglądamTVN nie jest utrzymyuwana z publicznych pieniedzy i TVN nie szczuje, nie schodzi do takiego rynsztoka w jakim tvp się tapla
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:18:05
kto lub co go skłoniło do tego czynu? miejmy nadzieję że nie popełni samobójstwa w więzieniu i się dowiemy. Jeśli miało być to polityczne zlecenie to by skończył jak samobójca Lepper na sznurze lub Petelicki z dwoma kulami w brzuchu.
to będzie bardziej chronione śledztwo niż wypadek w Szydło w Częstochowie, jak tam się nie daje ustalić czy syreny były włączone to tu się tym bardziej nie dowiesz, jak powie że to wina Tuska to wtedy odtajnią śledztwo
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:26:45
no kiedyś też tak myślałem, stopień manipulacji i kłamstw mnie poraził jak tylko zacząłem weryfikować co publikują. Jedyna różnica jest taka że robią to subtelniej, a TVP nie oglądam
skąd wiesz że tam gdzie wyryfikujesz swoje informację nie ma manipulacji i kłamstwa. Umysł tak działa że szuka potwierdzenia dla tego co już wie, albo che wierzyć, jak mu się przekaz z tym nie zgadza to to odrzuca. Dlatego Rydzyk nie mówi sowim słuchaczom nie słuchajcie innych mediów bo bedą wam zatruwac umysły, w świadkach jehowych to samo nie czytajcie innych ksiąg, przekaz ma być spójny i taki kótry ci nakresli wizję światą właściwą do twoich odczuć. Wtedy jesteś ich i stajesz się fanatykiem.
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:30:06
w intetnecie... ale prawdę napisałeś o swoim stanie umysłuskąd wiesz że tam gdzie wyryfikujesz swoje informację nie ma manipulacji i kłamstwa. Umysł tak działa że szuka potwierdzenia dla tego co już wie, albo che wierzyć, jak mu się przekaz z tym nie zgadza to to odrzuca. Dlatego Rydzyk nie mówi sowim słuchaczom nie słuchajcie innych mediów bo bedą wam zatruwac umysły, w świadkach jehowych to samo nie czytajcie innych ksiąg, przekaz ma być spójny i taki kótry ci nakresli wizję światą właściwą do twoich odczuć. Wtedy jesteś ich i stajesz się fanatykiem.
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:30:30
skąd wiesz że tam gdzie wyryfikujesz swoje informację nie ma manipulacji i kłamstwa. Umysł tak działa że szuka potwierdzenia dla tego co już wie, albo che wierzyć, jak mu się przekaz z tym nie zgadza to to odrzuca. Dlatego Rydzyk nie mówi sowim słuchaczom nie słuchajcie innych mediów bo bedą wam zatruwac umysły, w świadkach jehowych to samo nie czytajcie innych ksiąg, przekaz ma być spójny i taki kótry ci nakresli wizję światą właściwą do twoich odczuć. Wtedy jesteś ich i stajesz się fanatykiem.
Z tym się zgadzam ponieważ grupa o takich samych poglądach zawsze ulega radykalizacji. Ale poczytaj komentarze w GW czy Newsweeku. Jest jakaś różnica?
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:38:14
w intetnecie... ale prawdę napisałeś o swoim stanie umysłu
ja nie jestem uzależniony od PO ani od żadnej partii, a pis chce uzaleznić ludzi od siebie dzięki temu będzie miało oddanych, posłusznych fanatyków
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:45:49
Adamowicza zabił bandzior który mścił się za urojone krzywdy. Nie wygłosił apelu "Niech żyje PiS". Jeszcze Adamowicz walczył o życie jak ze strony czołowych publicystów salonu rozpoczęło się gęganie "wina PIS bo w pierdlu puszczają tylko TVP". - nie wierzycie to sprawdzcie tweeta Czuchnowskiego z 15 stycznia. Propaganda prymitywna ale jak widać po niektórych bardzo skuteczna
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:48:51
Z tym się zgadzam ponieważ grupa o takich samych poglądach zawsze ulega radykalizacji. Ale poczytaj komentarze w GW czy Newsweeku. Jest jakaś różnica?
radykalizacji ulegają grupy które o coś walczą a zwykle walczy sie o zasoby która ta grupa może jest pozbawiona. To że jakaś grupa ma takie same poglady nie ulegnie radykalizacji jeśli opływa w dostatek i nie czuje się zagrożona. Radykalizm idzie w parze z walką o zasoby lub z zagrożeniem że je stracą.
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:49:57
Nienawiśc na ustach ludzi popierających PiS była też ostatnio bardzo widoczna w mediach staszowskich.
Jeden z działaczy czy sympatyków PiS na każda wzmiankę na temat Orkiestry Owsiakana face book u róznych osób podpinał niczym nie potwierdzone REWELACJE szkalujące działalnośc WOŚP i Owsiaka.
To własnie jest szerzenie nienawiści.
Ciekawe czy ON to rozumie.
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:50:38
Adamowicza zabił bandzior który mścił się za urojone krzywdy. Nie wygłosił apelu "Niech żyje PiS". Jeszcze Adamowicz walczył o życie jak ze strony czołowych publicystów salonu rozpoczęło się gęganie "wina PIS bo w pierdlu puszczają tylko TVP". - nie wierzycie to sprawdzcie tweeta Czuchnowskiego z 15 stycznia. Propaganda prymitywna ale jak widać po niektórych bardzo skuteczna
ale za to krzyczał że to wina PO, zgtodnie z wytycznymi mediów publicznych że to wszytsko to wina Tuska. Uważny widz widać
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:52:40
Nienawiśc na ustach ludzi popierających PiS była też ostatnio bardzo widoczna w mediach staszowskich.
Jeden z działaczy czy sympatyków PiS na każda wzmiankę na temat Orkiestry Owsiakana face book u róznych osób podpinał niczym nie potwierdzone REWELACJE szkalujące działalnośc WOŚP i Owsiaka.
To własnie jest szerzenie nienawiści.
Ciekawe czy ON to rozumie.
tak jest zaprogramowany, ci ludzie nie myśla oni mają program wgrany, bedziesz dostawał kaskę i bedziemy się tobą opiekowac jak będziesz nas uważnie słuchał i myślał zgodnie z programem partii.
Napisano 15 styczeń 2019 - 21:56:49
To abrdzo ciekawe bo jak Rafał Woś w GW napisał artykuł nie po partyjnej linii to wyleciał z roboty
Napisano 15 styczeń 2019 - 22:01:56
To abrdzo ciekawe bo jak Rafał Woś w GW napisał artykuł nie po partyjnej linii to wyleciał z roboty
Nawoływanie do budowy z Kaczyńskim demokratycznego socjalizmu trochę facet odleciał , ponisło go trochę za bardzo na Wschód. Zamiast liberalnej demokracji, bedziemuy mieć socjalizm demokratczny, sierot po komunizmie jest sporo wokół kaczyńskiego i też tam się bedzie lepiej czuł.
Napisano 15 styczeń 2019 - 22:06:56
ale za to krzyczał że to wina PO, zgtodnie z wytycznymi mediów publicznych że to wszytsko to wina Tuska. Uważny widz widać
Gdyby został skazany za rządów PiS lub innej partii to zabiłby samorządowca PO? Wątpię. Człowiek wyszedł na wolność i zamiast cieszyć się wolnością, zabił. Czy to jest normalne? Nie! To nie był normalny człowiek i za swoje przestępstwa powinien siedzieć nie 5, a 15 lat. Sądy zdecydowały inaczej, a on nie został zresocjalizowany i znalazł cel swojej zemsty.
Napisano 15 styczeń 2019 - 22:07:44
No tak, to prawda. Wolnośc słowa to wolność dla nas. Takie miłowanie bliźniego w stylu nocy św.Bartłomieja.
Napisano 15 styczeń 2019 - 22:13:49
Gdyby został skazany za rządów PiS lub innej partii to zabiłby samorządowca PO? Wątpię. Człowiek wyszedł na wolność i zamiast cieszyć się wolnością, zabił. Czy to jest normalne? Nie! To nie był normalny człowiek i za swoje przestępstwa powinien siedzieć nie 5, a 15 lat. Sądy zdecydowały inaczej, a on nie został zresocjalizowany i znalazł cel swojej zemsty.
maże miał żal że Adamowicz nie siedzi za złodziejstwa o ktrych media publiczne tak trąbiły a on ukradł kilka tysiecy i musiał 5 lat spedzić
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych