Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

oddział rehabilitacyjny w Lipsku

21 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~misiek~

~misiek~
  • Goście

Napisano 11 lipiec 2011 - 20:39:52

Moje pytanie brzmi? dlaczego w kartę zabiegów wpisuje się 10 -cio minutowy masaż (mowa o masażu klasycznym) a czas jego wykonywania to góra 5 minut!!! Proszę PANA O WŁĄCZENIA CZASOMIERZA!!! tak jak to robią Panie z fizykoterapii a nie... aby szybciej, aby następny aby zaliczyć dniówkę.
Czekam na poprawę Pana pracy!!!

#2 ~pacjent~

~pacjent~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2011 - 07:30:30

Tam to jest wogóle niezły terror,byłem tam i z masazem to i tak byłes długo bo ja raz mierzyłem czas i było 2 minuty,ale jak juz przyszła pani staroscina to prawie usnołem!!!Jeszcze ta "niby kierowniczka"mysli ze to jej prywatny folwark i traktuje ludzi jak psów!!!Ja bym na miejscu tych pracowników nie wytrzymał tam nawet godziny.Albo bym jej...

#3 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2011 - 09:12:56

Wyświetl postUżytkownik pacjent dnia 12 lipiec 2011 - 07:30:30 napisał

Tam to jest wogóle niezły terror,byłem tam i z masazem to i tak byłes długo bo ja raz mierzyłem czas i było 2 minuty,ale jak juz przyszła pani staroscina to prawie usnołem!!!Jeszcze ta "niby kierowniczka"mysli ze to jej prywatny folwark i traktuje ludzi jak psów!!!Ja bym na miejscu tych pracowników nie wytrzymał tam nawet godziny.Albo bym jej...
A jaka jest tam kierowniczka?

#4 ~misiek~

~misiek~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2011 - 09:59:44

Wyświetl postUżytkownik gość dnia 12 lipiec 2011 - 09:12:56 napisał

A jaka jest tam kierowniczka?
no jak to nie wiesz?? Pani Marzanna

#5 ~misiek~

~misiek~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2011 - 10:07:09

Wyświetl postUżytkownik misiek dnia 12 lipiec 2011 - 09:59:44 napisał

no jak to nie wiesz?? Pani Marzanna
a tak ogólnie to wszystko do bani
pielęgniarki to już mają full wypas nic nie robią pytanie rano? mierzymy temperature? i karmią się naszym kosztem, jak chłopak zrobił kiedyś bonanze na temat porcji to zaraz przyjechał katering a my dostlismy większe porcje np pierogi nie po 5 szt a po 7. a głupie oddzywki Pana Jureczka? typu? żeby Ci dupy nie urwało jak coś było z maszyną do Jonoforezy nie tak. pważny oddział a zatrudnia "mongolie"

#6 ~pacjent~

~pacjent~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2011 - 15:15:25

Moim zdaniem ta marzenka kierowniczka to udaje ze sie na wszystkim zna,a jest taka głupia ze jak ja spytałem o napiecie w jonoforezie to mi takie głupoty naopowiadała,a ja wczesniej czytałem o tym w ksiazce to mnie zbluzgała ze ona sie na tym nie musi znac,a wiadomo nie od dzis ze wykłada w ostrowcu na uczelni i pózniej mamy taki naród głupi jaki mamy.Mysle ze jedyne do czego ta baba sie nadaje to do robienia zamieszania.Jak teraz pójde na oddział to chyba mnie podłaczy pod 220v i powie ze to jest wirówka!!!

#7 ~personel~

~personel~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2011 - 18:35:08

Wyświetl postUżytkownik misiek dnia 11 lipiec 2011 - 20:39:52 napisał

Moje pytanie brzmi? dlaczego w kartę zabiegów wpisuje się 10 -cio minutowy masaż (mowa o masażu klasycznym) a czas jego wykonywania to góra 5 minut!!! Proszę PANA O WŁĄCZENIA CZASOMIERZA!!! tak jak to robią Panie z fizykoterapii a nie... aby szybciej, aby następny aby zaliczyć dniówkę.
Czekam na poprawę Pana pracy!!!
proszę się przedstawić to może sie postara kiedyś

#8 ~misiek~

~misiek~
  • Goście

Napisano 12 lipiec 2011 - 20:38:12

Wyświetl postUżytkownik personel dnia 12 lipiec 2011 - 18:35:08 napisał

proszę się przedstawić to może sie postara kiedyś
Każdy kto w przydziale ma masaż... powinien trwać 10 min. bez względu na nazwisko, płeć czy miejsce społeczne
uważa Pan/ Pani Personel,że tylko temu przysługuje kto wydębi choćby w taki sposób???
wszyscy płacą jednakowe składki, więc wszyscy powinni być jednakowo taktowani i otrzymać to co im się należy!!!!no chyba,że do składek dorzucą gratis małe co nieco w reklamówce, no to wtedy już jest FULL wypas...masażyk jak się patrzy nawet tych części ciała co nie jest przewidziane w leczeniu...
Pozdrawiam cały personel!!!!

#9 ~j~

~j~
  • Goście

Napisano 21 styczeń 2012 - 22:56:23

:lol:

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 13:28:56

Miałam do czynienia też z ordynator oddziału wraz z jej ,,pupilem ,, doktorkiem okular i coś okropnego , pacjent jest traktowany jak ostatnie zlo . Nie ma nic do powiedzenia , a ona sama traktuje się jak Nie wiadomo co , a że tak naprawdę to tylko ten oddział ma jeszcze dużo pacjentów i przynosi dochody , nie leczy bo pewno by też był pusty to jej wszystko wolno . A wystarczy spojrzeć na jej piękność i od razu wszystko przestaje boleć .

#11 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 15:03:39

Po co w ogóle takie głupoty pisać to nie wiem!

#12 ~ja~

~ja~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 15:55:34

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 22 styczeń 2012 - 13:28:56 napisał

Miałam do czynienia też z ordynator oddziału wraz z jej ,,pupilem ,, doktorkiem okular i coś okropnego , pacjent jest traktowany jak ostatnie zlo . Nie ma nic do powiedzenia , a ona sama traktuje się jak Nie wiadomo co , a że tak naprawdę to tylko ten oddział ma jeszcze dużo pacjentów i przynosi dochody , nie leczy bo pewno by też był pusty to jej wszystko wolno . A wystarczy spojrzeć na jej piękność i od razu wszystko przestaje boleć .
POZIOM TWOJEJ WYPOWIEDZI JEST MNIEJSZY OD ZERA, ANI ŁADU, ANI SKŁADU- ŚWIADCZY TO O TWOIM POZIOMIE INTELEKTUALNYM. LEKARZ NIE MUSI WCHODZIĆ W D..... PACJENTOWI, MUSI ZNAĆ SIĘ NA TYM CO ROBI OT I WSZYSTKO. NA POGADUCHY IDŹ DO CIOCI ALBO NA BAZAREK. JEDNO JEST PEWNE POZIOMEM NIE SIĘGASZ PANI DOKTOR DO PIĘT . A TAK NA MARGINESIE WRZUĆ SWOJĄ FOTĘ CHĘTNIE CIĘ OCENIMY "URODNICO" :P

#13 ~ola~

~ola~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 07:38:42

To co piszą to jest prawda sama tego doświadczyłam ,również pani oddziałowa jest taka miła kazała mi stać na baczność w czasie wizyty chociaż stałam o dwóch kulach.Natomiast na temat fizjoterapeutów mam bardzo dobre zdanie , lecz co oni mogą są zastraszeni przez lekarzy.Odnośnie zapisów to pan okular potraktował czekających ja bydło wydzierał się bo robił ogromną łaskę jak kogoś zapisał.

#14 ~anna~

~anna~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 17:42:45

Wyświetl postUżytkownik ola dnia 30 styczeń 2012 - 07:38:42 napisał

To co piszą to jest prawda sama tego doświadczyłam ,również pani oddziałowa jest taka miła kazała mi stać na baczność w czasie wizyty chociaż stałam o dwóch kulach.Natomiast na temat fizjoterapeutów mam bardzo dobre zdanie , lecz co oni mogą są zastraszeni przez lekarzy.Odnośnie zapisów to pan okular potraktował czekających ja bydło wydzierał się bo robił ogromną łaskę jak kogoś zapisał.

#15 ~mado~

~mado~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 10:55:22

Wyświetl postUżytkownik ola dnia 30 styczeń 2012 - 07:38:42 napisał

a gdzie władze starostwa, takie dumne z tego oddziału

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 20:06:16

:(Miałam do czynienia z ordynator i okular , bo byłam podczas przyjmowania na oddział z osoba starszą i przeżyłam szok . Odnoszenie się do osoby starszej to poniżej dna i traktowania osobę jak zło konieczne . Przecież pensję mają z naszych podatków , a ten szpital nie jest prywatny , pielęgniarki zawsze widziałam siedzące w pokoju . Podczas przebywania tej osoby na tym oddz. nie wolno za dużo się odzywać i pytać , coś okropnego.Lepie pojechać i zawieśc osobę nawet do Radomia niż tutaj.

#17 ~ja~

~ja~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 07:13:38

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 01 luty 2012 - 20:06:16 napisał

:(Miałam do czynienia z ordynator i okular , bo byłam podczas przyjmowania na oddział z osoba starszą i przeżyłam szok . Odnoszenie się do osoby starszej to poniżej dna i traktowania osobę jak zło konieczne . Przecież pensję mają z naszych podatków , a ten szpital nie jest prywatny , pielęgniarki zawsze widziałam siedzące w pokoju . Podczas przebywania tej osoby na tym oddz. nie wolno za dużo się odzywać i pytać , coś okropnego.Lepie pojechać i zawieśc osobę nawet do Radomia niż tutaj.
Powodzenia!!!!

#18 ~ja~

~ja~
  • Goście

Napisano 02 luty 2012 - 07:14:05

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 01 luty 2012 - 20:06:16 napisał

Powodzenia!!!!

#19 ~ula~

~ula~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 16:42:44

To co piszą o tym oddziale to święta prawda.Leżałam trzy tygodnie i o trzy za dużo , zabiegi dostaje się nie na chorobę lecz co zostało jeszcze od tych którzy mieli jakieś układy.Ja po operacji biodra dostałam fango , gdzie mojej endoprotezy niewolno nagrzewać zalecenie lekarza ortopedy z Otwocka , jak zwróciłam się z tym do pani ordynator to do końca pobytu patrzyła na mnie wilkiem lecz fango miałam nadal więc zmuszona byłam chodzić tylko po podpis - drodzy lekarze jeśli nie chcecie leczyć to przynajmniej nie szkodzić.Miałam z tym coś robić lecz poruszałam się o kulach więc dałam spokój ,nigdy więcej nie byłam na oddziale w Lipsku.Byłam już dwa razy w Radomiu i nikt mi fanga nie zlecał atmosfera też inna a zabiegi skierowane są do schorzenia.Zaznaczam że nie miałam w Radomiu nikogo znajomego zapisałam się i tyle .Szkoda tylko że w Lipsku jest tak okropnie bo do lipska mam 10 km. a do Radomia 60 km.A jeszcze jak byłam w Lipsku to była ze mną pani z Ostrowca która była obskakiwana przez pielęgniarki salowe i lekarzy inaczej jak my wszyscy dlaczego wszyscy wiemy! Nie wiem po co my płacimy podatki , a NFZ tym ludziom płaci pobory!

#20 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 16:48:44

Wyświetl postUżytkownik ja dnia 02 luty 2012 - 07:13:38 napisał

Powodzenia!!!!
Jak widzimy nie straszcie osób , że w innym mieście jest sto razy gorzej , bo o te sto razy lepiej , nie mósicie zyczyć powodzenia , bo akurat to jest potrzebne na tym oddziale , a nie w innym szpitalu.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych