Strona 1 z 1
Mecz Polska - Bułgaria przeniesiony z Kielc do Warszawy! :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 22 styczeń 2010 - 20:04 #5
Panowie z PZPN-u boją się o swoje tyłki i chcą podlizać się ludziom z warszawki. A druga sprawa, na kablówce "Vectra" uraczyli nas
m.in. telewizją "N". i ostatnio codziennie powtarzają wywiad ze "skruszonym" Wdowczykiem,po tych wyznaniach wydaje mi się ,że nidługo trzeba będzie wystąpić do kongregacji świętych o wyniesienie tego pana na ołtarze jako męczennika.Tylko zauważcie jedno, między miałczeniem wdowczyka (upodlającym) pokazywane są trybuny kibiców KORONY.I w tym wszystkim o to chodzi ,żeby upodlić nasz zespół.A szef telewizji "N" nie da zrobić krzywdy swojemu kuzynowi.
m.in. telewizją "N". i ostatnio codziennie powtarzają wywiad ze "skruszonym" Wdowczykiem,po tych wyznaniach wydaje mi się ,że nidługo trzeba będzie wystąpić do kongregacji świętych o wyniesienie tego pana na ołtarze jako męczennika.Tylko zauważcie jedno, między miałczeniem wdowczyka (upodlającym) pokazywane są trybuny kibiców KORONY.I w tym wszystkim o to chodzi ,żeby upodlić nasz zespół.A szef telewizji "N" nie da zrobić krzywdy swojemu kuzynowi.
Napisano 23 styczeń 2010 - 15:26 #15
Nie przepadam za Prezydentem Kielc, ale trzeba Mu oddać, że bez lotniska to zawsze będziemy zaściankiem, a wracając do wywiadu z Panem Wdowczykiem to zastanawiam się, czy jest jeszcze ktoś kto wierzy w to co On mówi, bo ja nie wierzę w ani jedno Jego słowo.
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz