Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Najnowsze tematy

Wyświetl nową zawartość »


46 odpowiedzi w tym temacie

#41 ~icanfly~

~icanfly~
  • Goście

Napisano 08 grudzień 2012 - 23:53:30

Koszt kuchennych rewolucji to 100tyc złotych.. z czego 30tys to honorarium Pani Gessler reszta kwoty to cała ta magiczna rewolucja która trwa kilka miesięcy a nie 7 dni :)

nie sądze żeby to był taki koszt ! , Jak by to było jak jest bankrutująca restauracja która nie ma nawet za co czynszu zapłacić .. dac za to 100 tyś złoty .. ?? to jest Konkurs .... Napływa do niej masę zgłoszeń z których ona wybiera te które najbardziej potrzebują jej pomocy .

#42 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 08 grudzień 2012 - 23:55:59

ludzie myślcie... jak było napisane że w Voodu to tam będzie tym bardziej że byli już tam z kamerami i wstępne zdjęcia już były !!! sam przy tym byłem...

a kiedy te zdjęcia były????

#43 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 09 grudzień 2012 - 00:23:17

nie sądze żeby to był taki koszt ! , Jak by to było jak jest bankrutująca restauracja która nie ma nawet za co czynszu zapłacić .. dac za to 100 tyś złoty .. ?? to jest Konkurs .... Napływa do niej masę zgłoszeń z których ona wybiera te które najbardziej potrzebują jej pomocy .


Gówno prawda :) ten kto płaci ten ma program :) 100tys zł dla restauratora to jest pikuś wiem że kwota może wydawać się ogromna dla zwykłego zjadacza chleba ale samo wyposażenie kuchni w takim miejscu to często koszt nawet 300tys zł.. profesjonalne pieca, zmywarki itd to ogromne koszta.. jak wszystkich maszyn które przynoszą dochód! do tego dolicz sobie koszt wynajmu lokalu.. w Kielcach na ulicy Sienkiewicza średniej wielkości lokal gastronomiczny płaci w granicach 30tys czynszu miesięcznie do tego wyposażenie sal, toalet, personel (kucharz za tysiąc złotych nie pracuje), zatowarowanie.. Nadal uważasz że 100tys zł w celu ratowania i świetnej reklamy w TV to dużo ? :)

#44 ~Michał~

~Michał~
  • Goście

Napisano 09 grudzień 2012 - 00:31:23

Gówno prawda :) ten kto płaci ten ma program :) 100tys zł dla restauratora to jest pikuś wiem że kwota może wydawać się ogromna dla zwykłego zjadacza chleba ale samo wyposażenie kuchni w takim miejscu to często koszt nawet 300tys zł.. profesjonalne pieca, zmywarki itd to ogromne koszta.. jak wszystkich maszyn które przynoszą dochód! do tego dolicz sobie koszt wynajmu lokalu.. w Kielcach na ulicy Sienkiewicza średniej wielkości lokal gastronomiczny płaci w granicach 30tys czynszu miesięcznie do tego wyposażenie sal, toalet, personel (kucharz za tysiąc złotych nie pracuje), zatowarowanie.. Nadal uważasz że 100tys zł w celu ratowania i świetnej reklamy w TV to dużo ? :)


jak masz kiepski lokal w Kielcach to i 500 zł to ogromna kwota na reklamę; gdyż nic Ci ona nie da; a kosmiczne sumy o jakich mówicie (100.000 zł - notabene to kwota za jaką powstało dajmy na to takie VooDoo) ; za tę kwotę mógłbym np. przez rok sprzedawac dobre żarcie w restauracji w Kielcach po kosztach i ludzie waliliby drzwiami i oknami; bo tanio i dobrze i dużo i nie ma sie do czego prz........olić

#45 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 09 grudzień 2012 - 00:59:25

jak masz kiepski lokal w Kielcach to i 500 zł to ogromna kwota na reklamę; gdyż nic Ci ona nie da; a kosmiczne sumy o jakich mówicie (100.000 zł - notabene to kwota za jaką powstało dajmy na to takie VooDoo) ; za tę kwotę mógłbym np. przez rok sprzedawac dobre żarcie w restauracji w Kielcach po kosztach i ludzie waliliby drzwiami i oknami; bo tanio i dobrze i dużo i nie ma sie do czego prz........olić


Honorarium Gesslerowej (za darmo nie pracuje)
Czas antenowy w TVN (Tani nie jest)
Ekipa telewizyjna kamerzyści, dźwiękowcy, oświetleniowcy, makijażystka (powietrzem nie żyją)
Rewolucja:
Materiały potrzebne to zmian (wyposażenie swoje kosztuje)
Ekipa remontowa (za darmo nic nie zrobią)

Wiem że były mikołajki ale ludzie NIE MA NIC ZA DARMO!!!

#46 ~Mr. X~

~Mr. X~
  • Goście

Napisano 19 grudzień 2012 - 17:48:25

Gesslerowa to niech się tam weźmie za szefostwo a nie za żarcie bo nie ma się do czego czepić tylko, szef z szefową chodzą nie maja pojęcia o gastronomii a kucharzą każą robić tak jak im się podoba!

#47 Żorż

Żorż

    Swojak

  • Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 255 postów

Napisano 11 styczeń 2013 - 10:17:55

MG Eat, czyli kanapki Magdy Gessler w recenzji nadesłanej: KLIK



Dodaj odpowiedź



  



Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: jedzenie, bar, restauracja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych