Korbowa Koliba w Sukowie :: zobacz komentowany artykuł
~AnnaKow~
Napisano 06 listopad 2009 - 11:28:13
Na obiad czekałam 40 minut i otrzymałam nie to co zamawiałam.
Obsługa bardzo pyskata.
Zdecydowanie nie polecam.
~moniak85~
~~mimi~~
~generał~
Napisano 07 grudzień 2009 - 21:40:31
pod każdym względem to jakaś klęska.
NIe wiem, ponieważ nie mam dokładnej takiej wiedzy, ale z tego co udało mi się wywnioskować podczas mojego pobytu spotkałem właściciela tej restauracji.
Poziom, który prezentował, był chyba parodią właściciela.
Kultura słowna i ogólna prezencja to chyba najgorsza reklama jaką może mieć ten lokal.
Można tylko współczuć. I wyrażam się tutaj w bardzo dyplomatycznym tonie, bowiem ton wypowiedzi owego Pana bardziej przystoi budce z piwem, na jakiejś odległej wiosce. Z przykrością stwierdzam, że w tym momencie obraziłem tę wioskę.
~perełka~
Napisano 01 styczeń 2010 - 17:48:24
~~dyzio~~
Napisano 01 styczeń 2010 - 18:18:00
całkowita racja, miałem niestety mozliwość poznać tego pana, jednym słowem gbur, współczuję ludziom, którzy tam pracują, ludzie szukajcie innego zajęcia!!!!!!!zdecydowanie nie polecam,
NIe wiem, ponieważ nie mam dokładnej takiej wiedzy, ale z tego co udało mi się wywnioskować podczas mojego pobytu spotkałem właściciela tej restauracji.
Kultura słowna i ogólna prezencja to chyba najgorsza reklama jaką może mieć ten lokal.
Można tylko współczuć. I wyrażam się tutaj w bardzo dyplomatycznym tonie, bowiem ton wypowiedzi owego Pana bardziej przystoi budce z piwem, na jakiejś odległej wiosce. Z przykrością stwierdzam, że w tym momencie obraziłem tę wioskę.
Napisano 04 styczeń 2010 - 22:51:37
Napisano 12 styczeń 2010 - 20:45:14
Napisano 13 styczeń 2010 - 21:29:45
~Gość~
Napisano 14 styczeń 2010 - 23:39:24
Ty se lepiej daj spokuj bo jak jej mąż sie dowie to Ci zrobi z dupy jesień średniowiecza..... i bardzo dobrzemam prosbę do osób którzy byli na sylwestrze w korbowej kolibie choddzi mi o taka dziewczynę siedziała jesli dobrze pamietam przy stoliku 16 taka czarnula z długimi kreconymi włosami w czarnej sukieneczcie na ramiaczkach była z meżem bardzo mi zależy na kontakcie z nia nikt nie chce mi udzielic informacji o tej pieknosci sliczna była i takie piekne oczy miała i figura exstar bardzo prosze o pomoc w odnalezieniu tej pieknej czarnuli
nienawidze takich frajerów co sobie panienki nie może znalęźć tylko za mężatkami sie ugania..
Napisano 16 styczeń 2010 - 15:33:43
~Gość~
Napisano 19 styczeń 2010 - 14:22:54
WITAM JA NIE ZGADAM SIĘ Z OPINIAMI NA TEMAT KORBOWEJ KOLIBY MOIM ZDANIEM I MOJEGO MĘŻA JEST T JEDNA Z NAJLEPSZYCH KARCZMA GDZIE JEST WSPANIAŁA OBSŁUGA SUPER JEDZENIE I NIESAMOWICI WŁAŚCICIELE Z KTÓRYMI MOŻNA SIĘ ZAWSZE POROZMAWIAĆ ZAWSZE SIĘ PRZYWITAJĄ A WŁAŚCICIEL JEST BARDZO KULTURALNYM WŁAŚCICIELEM BYLIŚMY NA ANDRZEJKACH I NA SYLWESTRZE I BARDZO SOBIE CHWALIMY JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI A WIADOMO ZE WSZĘDZIE CZASAMI MOŻE BYĆ JAKAŚ NIEMIŁA SYTUACJA. JA JESTEM ZADOWOLONA ZAWSZE JAK ZAMÓWIĘ CO WYBIORE Z KARTY TO JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I JESTESMY TAM STAŁYMI BYWALCAMIBO TAK DOBREJ I MIŁEJ OBSŁUGI NIE MA W CAŁYCH KIELCACH.CZEKAM TERAZ NA NASTĘPNA IMPREZE BO IMPREZY W KORBOWEJ KOLIBIE SA REWELACJA JEDZENIE REWELACJA OBSŁUGA REWELACJA PANI MENADZER SUPER I WŁĄSCICIELE SĄ SUPER.
Witam. Mam podobne zdanie, a jestem w Korbowej Kolibie częstym gościem. Nigdy nie zdarzyło mi sie bym był niezadowolony z obsługi czy jedzenia. Wszystko jest tak jak powinno byc w dobrej restauracji, wspaniałe jedzenie, miła obsługa, niepowtarzalny klimat góralskiej karczmy. Polecam to miejsce. Ja tam na pewno będę stałym gościem.
~klient niestety~
Napisano 20 styczeń 2010 - 20:07:16
WITAM JA NIE ZGADAM SIĘ Z OPINIAMI NA TEMAT KORBOWEJ KOLIBY MOIM ZDANIEM I MOJEGO MĘŻA JEST T JEDNA Z NAJLEPSZYCH KARCZMA GDZIE JEST WSPANIAŁA OBSŁUGA SUPER JEDZENIE I NIESAMOWICI WŁAŚCICIELE Z KTÓRYMI MOŻNA SIĘ ZAWSZE POROZMAWIAĆ ZAWSZE SIĘ PRZYWITAJĄ A WŁAŚCICIEL JEST BARDZO KULTURALNYM WŁAŚCICIELEM BYLIŚMY NA ANDRZEJKACH I NA SYLWESTRZE I BARDZO SOBIE CHWALIMY JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI A WIADOMO ZE WSZĘDZIE CZASAMI MOŻE BYĆ JAKAŚ NIEMIŁA SYTUACJA. JA JESTEM ZADOWOLONA ZAWSZE JAK ZAMÓWIĘ CO WYBIORE Z KARTY TO JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I JESTESMY TAM STAŁYMI BYWALCAMIBO TAK DOBREJ I MIŁEJ OBSŁUGI NIE MA W CAŁYCH KIELCACH.CZEKAM TERAZ NA NASTĘPNA IMPREZE BO IMPREZY W KORBOWEJ KOLIBIE SA REWELACJA JEDZENIE REWELACJA OBSŁUGA REWELACJA PANI MENADZER SUPER I WŁĄSCICIELE SĄ SUPER.
przykro mi, ale poziom tej wypowiedzi wydaje mi się jakoś znajomy, wcale się nie zdziwię jeśli napisali to sami właściciele owego lokalu,
innymi słowy nic dodać nic ująć, sami widzicie
Napisano 21 styczeń 2010 - 23:07:42
![]()
przykro mi, ale poziom tej wypowiedzi wydaje mi się jakoś znajomy, wcale się nie zdziwię jeśli napisali to sami właściciele owego lokalu,
innymi słowy nic dodać nic ująć, sami widzicie
BARDZO SIĘ MYLISZ JESLI MYSLIUSZ ZE TO WŁAŚCICIELE PISALI OBOJE Z MEZEM JESTESMY TAM CZESTYMI GOŚĆMI WIEC MAM PRAWO YRAZIĆ TAKA OPINIE SKORO MI SIE TAM PODOBA WIĘĆ JESLI COŚ CI NIE PASUJE TO NIE MUSISZ PISAC WIDA ZEPEWNIE JAKAŚ KONKURENCJA ALE POWIEM CI TAK ZE NIKT NE DORÓWNA KORBOWEJ KOLIBIE.
~kornel~
Napisano 23 styczeń 2010 - 20:55:15
zdecydowanie nie polecam,
przychylam się do tej opinii.
i przekonałem się o tym na własnym przykładzie, nie było to miłe doświadczenie.
Nie dość, że poziom konwersacji z tym panem przeszedł wszystkie granice dobrego smaku, a przy tym przyzwoitości ( naprawdę nie chcę nikogo obrazić) to w dodatku dało się wyczuć, że jest on w stanie zaczepić wszystko co nie szczeka, żeby tylko dorzucić kilka groszy.
przykre
~~gość~~
Napisano 25 styczeń 2010 - 16:23:56
przychylam się do tej opinii.
i przekonałem się o tym na własnym przykładzie, nie było to miłe doświadczenie.
Nie dość, że poziom konwersacji z tym panem przeszedł wszystkie granice dobrego smaku, a przy tym przyzwoitości ( naprawdę nie chcę nikogo obrazić) to w dodatku dało się wyczuć, że jest on w stanie zaczepić wszystko co nie szczeka, żeby tylko dorzucić kilka groszy.
przykre
~ALI~
Napisano 25 styczeń 2010 - 16:28:31
~jola*~
Napisano 28 styczeń 2010 - 11:54:20
w styczniu 2010 i zdecydowanie widać pogorszenie w różnych tematach i wiecej sie tam nie wybieram.....
Dania (placki) dostaliśmy własciwie zimne - czy wszyscy musza dostać równocześnie talerz? siedzi rodzina przy stole, jak ktoś wybrał danie z dłuższym oczekiwaniem to cierpliwie czeka, a placki mozna przeciez podac wcześniej.... ??
W marcu 2009 był chleb ze smalcem gratis, można czekając było poskubać. Teraz juz nie "bo ludzie najadali sie chleba i wychodzili" - ale jak złozyliśmy zamówienie na 5 dań głównych to gdzie mieliśmy iść?
Talerzyki na barze sałatkowym "żal.pl" - naprawdę muszą to byc spodki od filiżanek? - zlikwidujcie wersję stojacych beczułek i róbcie sami "zestaw surówek". No i czerwona kapusta - gorzka i niesmaczna....
Napisano 28 styczeń 2010 - 22:56:13
~Gość~
Napisano 02 luty 2010 - 12:30:35
Jak chcecie odpierać zarzuty , to polecam w pierwszej kolejności kontakt z panią od POLSKIEGO !!!!!!!MNIE BARDZO SMAKUJE JEDZENIE I NIE NARZEKAM A W KORBOWEJ KOLIBIE BYWAM PRYNAMNIEJ2 RAZY W TYGODNIU I JAK ZAMAWIAM DWA DANIA ZAWSZE AM GORĄCE NAJPIERW DOSTAJE PIERWSZE DANIE A JAK ZJEM TO DOPIERO MI PRZYNOSI KELNER GORACE DUGIE MI SIE BARDZO TAM PODOBA A WŁASCICIEL JEST BARDZO FAJNYM CZŁOWIEKIEM I ZAWSZE MOZNA Z NIM POROZMAWIAC I JAK COS JEST NIE TAK TO MOZNA MU POWIEDZIEC. WYSŁUCHA I NAPRAWDE ZEBY WSZYSCY BYLI TACY SYMPATYCZNI TO B BYŁO DOBRZE A OBSŁUGA REWELACJA MIŁĄ USMIECHNIETA. JA ZAWSZE TAM BEDE ZAGLĄDAC I POJESC SOBIE DO SYTA.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Zgłoś do usunięcia