A wszystko, to nieodpłatnie??? ławnik-wolontariat???promowanie firm farmaceutycznych-idea???
Najnowsze tematy
-
Świnie z banku n Kościuszki w Sandomierz
~Antoni Popchaj~ - minutę temu
-
Kiedy będą tabliczki z nazwami ulic na Pileckiego w Kielcach?
~ANDRZEJ~ - 4 minut temu
-
-
Dziecioroby z Wielogóry
~Antoni Popchaj~ - 18 minut temu
-
Woce z Debion
~Antoni Popchaj~ - 34 minut temu
Jadwiga Karczewska, Człowiek Roku 2017 w powiecie buskim: Pomoc na rzecz drugich wyniosłam z domu :: zobacz komentowany artykuł
Rozpoczęty przez
~selekcja~
, lut 23 2018 17:27:10
6 odpowiedzi w tym temacie
~selekcja~
~selekcja~
Napisano 23 luty 2018 - 17:28:49
A wszystko, to nieodpłatnie??? ławnik-wolontariat???promowanie firm farmaceutycznych-idea???
~Gość~
Napisano 02 styczeń 2019 - 01:02:44
Pazerna prymitywna ,"potego" baba , jeszcze startowała z ramienia wszystkich partii do władzy buskiej , tez za darmo.. Ale społecznica, ha ha
~Jestem z Buska~
Napisano 02 styczeń 2019 - 23:59:01
Lepiej juz nic nie wynos, jak by się dalo to spolecznie ,oczywiście ,korzystalabys dalej z pomocy spoleczej z PCPR Busko ,bo kolega S.wie ,ze jesteś biedna,prawda. Tfu moralność po twojemu
~Ja~
Napisano 03 styczeń 2019 - 00:02:51
Lepiej juz nic nie wynos, jak by się dalo to spolecznie ,oczywiście ,korzystalabys dalej z pomocy spoleczej z PCPR Busko ,bo kolega S.wie ,ze jesteś biedna,prawda. Tfu, moralność po twojemu.
~Ja~
Napisano 03 styczeń 2019 - 00:03:17
Lepiej juz nic nie wynos, jak by się dalo to spolecznie ,oczywiście ,korzystalabys dalej z pomocy spoleczej z PCPR Busko ,bo kolega S.wie ,ze jesteś biedna,prawda. Tfu, moralność po twojemu.
~Gość~
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych