Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Gdzie na prawo jazdy. Radom?

976 odpowiedzi w tym temacie

#1 darrro

darrro

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 13 maj 2009 - 13:32:24

Chcę zrobić prawko i zastanawiam się nad ośrodkiem szkolenia.....

Chciałbym poznać wasze opinię/sugestie na temat ośrodków szkolenia kierowców w Radomiu...
Pozdrawiam .

#2 inzbartosz

inzbartosz

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 15 maj 2009 - 11:10:20

Wyświetl postUżytkownik darrro dnia 13.05.2009, 14:32:24 napisał

Chciałbym poznać wasze opinię/sugestie na temat ośrodków szkolenia kierowców w Radomiu...
Pozdrawiam .

Jesli chodzi o taki kurs, to nie osrodek ma znaczenie, ale instruktor. W Radomiu nawet w najlepszym osrodku mozesz trafic na slabszego instruktora. Osobiscie znam jednego bardzo dobrego, z ktorym mialem jazdy doszkalajace po calym kursie i powiem Ci, ze widac roznice... W 5 godzin zrobilismy to samo, tylko, ze lepiej :) nie wiem dla jakiej szkoly teraz jezdzi, ale jak chcesz do niego numer, to pisz do mnie na maila inzbartosz@o2.pl

Pozdrawiam

Użytkownik inzbartosz edytował ten post 15 maj 2009 - 11:12:39

#3 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 16 maj 2009 - 16:22:54

Ja robiłam prawo jazdy w "Viperze" przy dworcu PKS w Radomiu. Teoria była spoko, bo wykładowca nie zamulał i dobrze tłumaczył. Instruktor okazał się super kolesiem. Bez problemów tłumaczył co i jak. I co najważniejsze nie krzyczał, nie drwił, tłumaczył i powtarzał ze mną każdy manewr aż do skutku. Gorąco Polecam i dziekuję ekipie z "Vipera". Teraz jeżdżę swoim autkiem :)))) Na stronce możesz sobie zobaczyć co i ile kosztuje, kiedy kurs na prawo jazdy i takie tam. www.viper.prawojazdy.com.pl

#4 ~aaa~

~aaa~
  • Goście

Napisano 27 maj 2009 - 01:01:49

Godnym polecenia jest osrodek szkolenia kierowcow AS, ja robilam u nich prawko 4 lata temu i nie zaluje, sa swietni, jesli sie zdecydujesz przy wyborze instruktora mozesz poprosic o pana Tadeusza lub Marcina

#5 ~zadwolona~

~zadwolona~
  • Goście

Napisano 30 czerwiec 2009 - 21:17:36

ja uważam ze najważniejszy jest instruktor ja miałam bardzo dobrego robeta w relexie na kolejowej w radomiu

#6 ~Kasia22~

~Kasia22~
  • Goście

Napisano 26 lipiec 2009 - 13:21:45

Ja osobiście polecam tego instruktora www.l-expert.pl. Uczył mnie jeździć i zdałam bez problemu za pierwszym razem. pozdrawiam

#7 ~.~

~.~
  • Goście

Napisano 06 sierpień 2009 - 18:07:11

Ja robiłam kurs w Viperze i na początku wszystko było ok: fajny wykładowca, spoko instruktor, ale potem zaczęły się schody... . Gdy zapisywałam się na kurs obowiązywała promocja: 2 godziny gratis przed egzaminem, ale gdy chciałam je potem wyjeździć to mój instruktor powiedział mi że jeśli nie zdam za pierwszym razem to wtedy jakoś się dogadamy i będę miała 2 godziny gratis, choć przy zapisywaniu na kurs pani w biurze mówiła mi że te 2 godziny będę mogła wykorzystać prze samym egzaminem. Na szczęście zdałam egzamin za pierwszym razem i machnęłam ręką na tą całą sytuację. Miesiąc później mój kolega zapisał się na kurs (wtedy takze obowiązywała ta promocja), znowy wszystko było ok do czasu gdy chciał wyjeździć te 2 gratisowe godziny przed egzaminem. Wtedy powiedziano mu że nie przysługują mu te 2 godziny, gdyż NIBY gdy sie zapisywał nie było juz tej promocji, szkoda tylko że pani w siedzibie vipera mówiła inaczej.... . Mimo iż zdałam prawko za pierwszym razem ODRADZAM vipera. Podczas mojego kursu zdarzało się że z winy instruktora mialam miesięczne przerwy w jazdach.

#8 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 06 sierpień 2009 - 21:45:58

Ja polecam L-Mot.
Robiłem tam A1, teraz robię A i B i naprawdę porządna firma.
Na teorii pan Włodzimierz gada naprawdę z sensem i do tego z humorem.
Na jazdy polecam pana Artura. Dobrze uczy, a do tego jest o czym z nim pogadać.
L-mot ma siedzibę w budynku lasów państwowych na 25 Czerwca.

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 21 sierpień 2009 - 13:54:00

uważajcie na juniora oszusty i nie umieją uczyć

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 25 sierpień 2009 - 14:03:13

co sądzicie o l-mot w radomiu?

#11 ~patrycja1989~

~patrycja1989~
  • Goście

Napisano 22 wrzesień 2009 - 13:01:56

Ja robiłam prawo jazdy w "PIĄTCE"na ulicy Sienkiewicza. Zdałam prawko za pierwszy razem. Oprócz mnie w tej szkole robiła prawko moja mama i jej przyjeciółka. Ja jeżdziłam z Łukaszem, a moja mama i ciocia z Michałem. Bardzo byłyśmy zadowolone z obu instruktorów. Fajnie i zrozumiale tłumaczyli. Naprawdę polecam tą szkołe :)

#12 ~patrycja1989~

~patrycja1989~
  • Goście

Napisano 22 wrzesień 2009 - 13:02:27

Ja robiłam prawo jazdy w "PIĄTCE"na ulicy Sienkiewicza. Zdałam prawko za pierwszy razem. Oprócz mnie w tej szkole robiła prawko moja mama i jej przyjeciółka. Ja jeżdziłam z Łukaszem, a moja mama i ciocia z Michałem. Bardzo byłyśmy zadowolone z obu instruktorów. Fajnie i zrozumiale tłumaczyli. Naprawdę polecam tą szkołe :)

#13 ~tjek~

~tjek~
  • Goście

Napisano 23 wrzesień 2009 - 11:29:27

polecam 'DELTA' :) szczerze mogę stwierdzić,że szczególnie Pan Rafał BOGDAŃSKI jest świetnym,doskonale przygotowującym do egzaminu oraz spokojnym i miłym instruktorem! jak coś kontakty są tu http://www.delta.radom.pl/

#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 25 wrzesień 2009 - 20:39:34

a ja polecam driftt a szczególnie p. Jarka K. super koleś spokojny, opanowany a co najważniejsze świetnie tłumaczy.
do samego egzam. praktycznego masz jazdy. bardzo sympatycznie i milo sie z nim jezdzi. jestem w połowie wyjeżdżonych godzin a juz zaczynam myśleć ze szkoda ze już się kończy bo b. lubię jeździć z nim. dodam ze jesli chodzi o jazdy doszkalające to ceny ma najniższe.

#15 ~paulina25~

~paulina25~
  • Goście

Napisano 12 październik 2009 - 12:40:29

Ja robiłam prawo jazdy w osk AS jeździłam z panem Sławkiem świetnie tłumaczy i ma stalowe nerwy z czystym sumieniem mogę go polecać tel. 508-40-16-17

#16 ~paulina25~

~paulina25~
  • Goście

Napisano 12 październik 2009 - 12:41:03

Ja robiłam prawo jazdy w osk AS jeździłam z panem Sławkiem świetnie tłumaczy i ma stalowe nerwy z czystym sumieniem mogę go polecać tel. 508-40-16-17

#17 ~motylek;-)~

~motylek;-)~
  • Goście

Napisano 14 październik 2009 - 09:41:17

Witam wszystkich, kurs ukończyłam w OSK "As". Był to w 100% dobry wybór i gorąco wszystkim polecam ten ośrodek - miła, luźna atmosfera a jednocześnie solidne przygotowanie. Instruktor (P. Marcin), z którym jeździłam, doskonale przygotował mnie do egzaminu, zarówno pod względem technicznej obsługi pojazdu jak i wypracowania pewności jazdy w ruchu drogowym. Zajęcia teoretyczne prowadzone ciekawie a nawet z nutką humoru, przez co stają się jeszcze bardziej interesujące i można z nich dużo wynieść:) Na egzaminie nie miałam problemu - trasa egzaminacyjna przebiegała po ulicach i miejscach, gdzie jeździłam z Instruktorem, co dodawało trochę pewności siebie (oczywiście ciężko jest się nauczyć na pamięć mapy Radomia i żaden kierowca na pamięć jeździć nie powinien, jednak znajomość najczęściej występujących tras egzaminacyjnych bardzo dużo daje). Polecam!:)

#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 14 październik 2009 - 15:29:06

Wyświetl postUżytkownik . dnia 6.08.2009, 19:07:11 napisał

Ja robiłam kurs w Viperze i na początku wszystko było ok: fajny wykładowca, spoko instruktor, ale potem zaczęły się schody... . Gdy zapisywałam się na kurs obowiązywała promocja: 2 godziny gratis przed egzaminem, ale gdy chciałam je potem wyjeździć to mój instruktor powiedział mi że jeśli nie zdam za pierwszym razem to wtedy jakoś się dogadamy i będę miała 2 godziny gratis, choć przy zapisywaniu na kurs pani w biurze mówiła mi że te 2 godziny będę mogła wykorzystać prze samym egzaminem. Na szczęście zdałam egzamin za pierwszym razem i machnęłam ręką na tą całą sytuację. Miesiąc później mój kolega zapisał się na kurs (wtedy takze obowiązywała ta promocja), znowy wszystko było ok do czasu gdy chciał wyjeździć te 2 gratisowe godziny przed egzaminem. Wtedy powiedziano mu że nie przysługują mu te 2 godziny, gdyż NIBY gdy sie zapisywał nie było juz tej promocji, szkoda tylko że pani w siedzibie vipera mówiła inaczej.... . Mimo iż zdałam prawko za pierwszym razem ODRADZAM vipera. Podczas mojego kursu zdarzało się że z winy instruktora mialam miesięczne przerwy w jazdach.

A ja swoje 2 godzinki gratis wyjezdziłem w "Viperze" :-) :-) W moim przypadku kierownik wszystko rozwiązał :D i jak powiedziałem , że chce zrobic kurs w ekspresowym tempie, bo mi sie spieszyło przed wyjazdem za granice, to bez problemu miałem jazdy prawie codziennie. Polecam instruktorów z "vipera" to naprawde profesjonalisci i nie robia kłopotów. Poza tym z tego co piszesz wynika jedno skoro zdałaś za pierwszym razem egzamin to jakie znaczenie maja gratisowe godziny, które i tak tobie nie były potrzebne??

#19 ~~ewelina87~~

~~ewelina87~~
  • Goście

Napisano 15 październik 2009 - 10:10:57

Ja również robiłam prawko w AS-ie. Moim zdaniem wykłady są prowadzone genialnie wystarczy tylko na nie chodzić. Jeśli chodzi o jazdy to polecam pana Sławka. Moim zdaniem jest najlepszy gdyż zdałam za pierwszym razem :D , a co ciekawe moja trasa egzaminacyjna nie była dla mnie niespodzianką gdyż z panem Sławkiem byłam tam wiele razy. Polecam!!!
nr tel: 508 40 16 17

#20 ~MAJK~

~MAJK~
  • Goście

Napisano 18 styczeń 2010 - 19:17:40

Wyświetl postUżytkownik darrro dnia 13.05.2009, 13:32:24 napisał

Pozdrawiam .

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych