Skocz do zawartości

Uwaga

To forum dostępne jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Filip Połetek - Mały Mister Ziemi Świętokrzyskiej 2009 w piłkę gra nawet na śniegu :: zobacz komentowany artykuł

Użytkownik nie jest zalogowany   Asus 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 266
  • Rejestracja 09-listopad 09

Napisano 29 styczeń 2010 - 14:41 #1

hahahaha to już wiadomo jak został misterkiem .... "do ostatniej chwili słaliśmy smsy..."
0

Użytkownik nie jest zalogowany   ewa.n 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 1
  • Rejestracja 29-styczeń 10

Napisano 29 styczeń 2010 - 23:01 #2

Wyświetl postUżytkownik Asus dnia 29.01.2010, 13:41:35 napisał

hahahaha to już wiadomo jak został misterkiem .... "do ostatniej chwili słaliśmy smsy..."

A co to niby ma znaczyc? Jak ktos przeczytal regulamin, to wie na czym polegaly zasady konkursu. Jakby nie bylo, to o wysylanie sms-ow tu chodzilo. A dla zazdrosnych, to Filip zajal trzecie miejsce z konkursu sms-owego (patrz sonde), a skoro wygral, to znaczy ze lepiej sie zaprezentowal niz inni:-) O ostatecznej decyzji zadecydowalo jury!!!!!!!
Gratulacje dla Filipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Asus 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 266
  • Rejestracja 09-listopad 09

Napisano 01 luty 2010 - 08:16 #3

Wyświetl postUżytkownik ewa.n dnia 29.01.2010, 22:01:47 napisał

A co to niby ma znaczyc? Jak ktos przeczytal regulamin, to wie na czym polegaly zasady konkursu. Jakby nie bylo, to o wysylanie sms-ow tu chodzilo. A dla zazdrosnych, to Filip zajal trzecie miejsce z konkursu sms-owego (patrz sonde), a skoro wygral, to znaczy ze lepiej sie zaprezentowal niz inni:-) O ostatecznej decyzji zadecydowalo jury!!!!!!!
Gratulacje dla Filipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sugerujesz że zazdroszczę??? Gdybym wysłała na taki konkurs swoje dziecko to to może i tak. Tylko głupio mieć świadomość że "moje dziecko wygrało bo JA wysyłałam smsy..."
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Ania.Sz 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 1
  • Rejestracja 01-luty 10

Ikona posta  Napisano 01 luty 2010 - 20:28 #4

Asus przestań głupoty gadać. Ja jestem pod dużym wrażeniem jaką to trzeba mieć odwage żeby wystąpić w takim konkursie. Sylwia ja na twoim miejscu też bym wysyłała smsy tyle ile sie da. Ewa masz rację! Pozdrawiam całą rodzine Połetek!
0

Strona 1 z 1