Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

ekspres do kawy

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kika75

kika75

Znajomy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPip
  • 21 postów

Napisano 06 styczeń 2012 - 23:29:43

jaki wy używacie ekspres do kawy i dlaczego????ja używam ekspres do kawy moccamaster oprócz tego ze robi pyszną kawę dzięki specjalnemu filtrowi to jeszcze ma właściowości zdrowotne

#2 ~kotka~

~kotka~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2012 - 19:26:45

Ja używam zelmera , kawa pyszna i jak pachnie... Kupiłam go bo był tani ,ale mimo niskiej ceny pozytywnie mnie zaskoczył :) no i druga sprawa miałam do wykorzystania kartę prezentową z media expert :)

#3 ~bizon~

~bizon~
  • Goście

Napisano 01 luty 2012 - 16:36:59

Generalnie kawa z ekspresu jest zdrowsza od tej „z piachem” :) bo nie wypłukuje z organizmu magnezu. Fajnie jest też oprócz pysznej świeżo zmielonej kawy napić się jej z dobrze spienionym mlekiem i cynamonem. U mnie w pracy mamy od niedawana ekspres do kawy Saeco Philips i jest bardzo fajny. Polecam zwrócić uwagę na sposoby dozowania kawy bo czasami ekspresy mają mało opcji i kawa zawsze wychodzi za mocna albo za słaba.

#4 adula

adula

Nowy

• Oczekujący na zatwierdzenie
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 08 maj 2012 - 11:37:43

Ja jestem kawoszoszką od lat, uwielbiam kawę szczególnie rano gorącą z mlekiem. Wcześniej używałam tylko prawdziwej kafeterki, przywiezionej z Włoch.Kilka miesięcy temu zakupiłam express polecany przez moich znajomych i sprawdza się znakomicie, pachnie kawą w całym domu http://www.mixmedia....xp5240,id-17347

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych