Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

811 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~dr.Mengele~

~dr.Mengele~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:24:06

.

#2 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:26:14

SKANDAL!!! SKANDAL!!! SKANDAL!!!
I jak młodzież ma być dobrze wychowana w tym kraju, skoro dostaje taki przykład ???

#3 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:26:20

i dobrze dyrektor zrobil na drugi raz gnojek kibla nie zniszczy

#4 ~robert~

~robert~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:26:50

Dyrektor szkoły do orderu a ucznia do ośrodka wychowawczego jak mamusia nie daje sobie rady !

#5 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:28:20

Za tydzień Kamilek zrobi pewnie to samo, a Pani Pedagog bedzie miała nowe obowiązki, bo ktoś musi pilnować toalet.

#6 ~Ziomek~

~Ziomek~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:29:04

I dobrze zrobil ten dyrektor ! Brawo !!!!Skad to oburzenie tej matki i innych ludzi ????!!! Szczeniak specjalnie zapchal kibel w szkole gdzie poszedl sie uczyc ,a nie dewastowac szkole !!!!!!!!A ta matka to chyba jakas poje***a zamiast szczeniaka wychowywac jak trzeba to ma pretensje do dyrektora.???! O co ????Jesli ja bym byl na miejscu tego dyrektora to bym mu ten glupi leb wsadzil i caly czas trzymal w tym kiblu po tym jak by tam ktos nasral !!!!!!Zreszta widac ze matka deb*** a jakie ma byc dziecko ?! Panie Dyrektorze prosze walczyc i sie nie dawac tym deb***om co go bronia !!!!!!!!!!!!

#7 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:29:54

to są dzieci? to są skur....syny a nie dzieci

#8 ~grześ~

~grześ~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:33:14

Mam nadzieje, że matka nie odpuści. Dziwię się rodzicom, których dzieci są wyzywane w szkołach czy poniżane i nic z tym nie robią. Gdyby któryś dotknął albo krzywo spojrzał na mojego syna urwałbym łeb.

#9 ~Tuffcik~

~Tuffcik~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:33:28

SKANDAL !!! jak pan dyr.śmiał głowę g n o j a wkładać do sedesu ??? miast pocałowac go w dupę !!!!!!!!!!

#10 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:35:01

i teraz bedą ciągać dyrektora po sądach przez jedną głupią matkę, jedną głupią pedagog i jedną głupią dziennikarkę. a gówniarz sie cieszy

#11 ~kruk~

~kruk~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:35:18

już rośnie bandziorek, potrzeba wiecej takich dyrektorow w gimnazjach

#12 troll

troll

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 1833 postów

Napisano 10 luty 2012 - 21:35:34

jak widzę sami eksperci od wychowania się znaleźli. Czy ktoś tu powiedział że dziecko dobrze zrobiło ?? Czy nikt z Was nigdy nie zatkał kibla w szkole, nie pomalował drzwi, itp ?? Można ukarać go inaczej a nie wkładać głowę do muszli.
J. Kaczyński: "U mnie raz powiedziane słowo jest święte!"

#13 ~irek~

~irek~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:35:40

Takie zachowanie matki to skandal - Policja nic nie robi, szkoła nic nie robi - tylko wychowuje i potem mamy - stadion za 2 mld, w Niemczech za 300 mln euro - dlaczego ? Bo u nas promuje się cwaniactwo ! Jak małolaci dla żartu zgwałcą koleżankę - to wtedy w mediach AI WAI, przecież ten Dyrektor to świetny pedagog - ten chłopaczek już nigdy nie zapcha kibla !

#14 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:36:46

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 10 luty 2012 - 21:26:20 napisał

i dobrze dyrektor zrobil na drugi raz gnojek kibla nie zniszczy
Cwaniak jesteś bo klikasz schowany za komputerem. Może masz ochotę na płukanie głowy w kiblu?
Jak by tak zrobił dla mojego syna rozwaliłbym łeb.

#15 ~zlyczlowiek~

~zlyczlowiek~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:38:20

Chcąc nie chcąc młody typ się sfrajerzył więc już kumatego nie może udawać.

#16 ~tede~

~tede~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:39:25

Szkoła ma wychowywac a nie uczyc cwaniactwa ! Potem w rządzie mamy samych cwaniaków a nie inteligencje ! Mamusia to psychologa i psychiatry - w trybie pilnym ! Tam nauczą jak nalezy wychowywac. Zostaje do pomocy również ksiądz !!!!!!!!!!!

#17 ~derp~

~derp~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:39:28

Brawa dla dyrektora. Może następnym razem młodzież zastanowi się co robi.

#18 ~zlyczlowiek~

~zlyczlowiek~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:41:02

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 10 luty 2012 - 21:36:46 napisał

Cwaniak jesteś bo klikasz schowany za komputerem. Może masz ochotę na płukanie głowy w kiblu?
Jak by tak zrobił dla mojego syna rozwaliłbym łeb.

Wiem, że to nie wnosi nic do tematu, ale w języku polski powinieneś użyć zwrotu: zrobiłby mojemu synowi.

#19 ~free~

~free~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:42:35

Wyświetl postUżytkownik grześ dnia 10 luty 2012 - 21:33:14 napisał

Mam nadzieje, że matka nie odpuści. Dziwię się rodzicom, których dzieci są wyzywane w szkołach czy poniżane i nic z tym nie robią. Gdyby któryś dotknął albo krzywo spojrzał na mojego syna urwałbym łeb.

Za to ja dziwie się rodzicom, którzy nie reagują na to co robią ich dzieci w szkole. Gówniarze nie szanują nauczycieli, sprzętu szkolnego, często bardziej nadają się do poprawczaka niż do szkoły. A ich rodzice? Mają to głęboko w poważaniu.

#20 ~wolny~

~wolny~
  • Goście

Napisano 10 luty 2012 - 21:42:59

nie ma żadnego bata na tych małolatów,wolno im wszystko,dom wogóle nie wychowuje,a 14-latek to juz nie takie dziecko, w statystykach popełniają najwięcej przestepstw

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych