Odwiedziłem jeden z oddziałów banku w Jędrzejowie i mnie trochę zaszokowała obsługa. Miła pani widać że ma wiedzę ale jej wygląd mnie zszokował Tatuaże Wampireskie na rękach, szyi kolczyki w nosie, języku na brwiach. Poczułem się że trafiłem do ":lokalu na godziny" Bank jest instytucją zaufania publicznego i powinna przestrzegać jakiś norm nawet odnośnie wyglądu zewnętrznego.A może jestem w błędzie bo taka moda teraz istnieje.
Najnowsze tematy
-
Pilnie potrzebny lakiernik
~guest~ - dziś, 01:09
-
Pilnie potrzebny lakiernik
~guest~ - dziś, 01:09
-
Praca zdalna 5000euro, nowy biznes a dochód na lata
monika24x - dziś, 00:48
-
poznam pana na sex w ten weekend, tylko pewni panowie
monika24x - dziś, 00:45
-
Poznam genderówkeee !
~Antek z Łękawy~ - wczoraj, 20:13
Czy bank to instytucja zaufania
~Zofia~
~Gość~
Napisano 13 listopad 2019 - 10:52:30
~Niusia~
Napisano 14 listopad 2019 - 20:56:13
Jaki bank ,taka załoga obsługująca klientów indywidualnych,tylko pozazdrości wyczucia kierownictwa placówki w doborze kadry.
bank jak bank musi wyjść na swoje, ale do tego potrzeba solidnej kadry.Bank z zewnątrz jak najbardzej a w środku co?
~Paulina~
Napisano 15 listopad 2019 - 21:23:31
~Gość~
~Zofia~
Napisano 16 listopad 2019 - 13:18:58
Z całym szacunkiem, ale odnoszenie się do wyglądu zewnętrznego osoby, nie mając na względzie kompetencji jest dyskryminacją. Moim zdaniem powinna liczyć się przede wszystkim wiedza i umiejętność obsługi klienta na jak najwyższym poziomie, a nie tatuaże czy kolczyki, które widnieją na ciele. Takie poglądy są wybitnie zaściankowe i odbiegają od realiów współczesnego świata.
Ja jestem starej daty człowiek Ale w takiej instytucji jak bank powinny być zachowane jakiś normy. Bo na pierwszy rzut oka to myślałem że znalazłem się w" lokalu na godziny" a nie w poważnej instytucji.
~Gość~
Napisano 16 listopad 2019 - 15:31:35
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych