Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Altana ogrodowa

13 odpowiedzi w tym temacie

#1 domex

domex

Bywalec

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPip
  • 97 postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 15:39:14

Mam możliwość zakupu z rabatem altany ogrodowe, tylko... nie mam zielonego pojęcia na jaką się zdecydować.
Zobaczcie - http://ogrodosfera.pl/altany-drewniane
Budżet do 3 tysięcy złotych. Która i dlaczego? Pytam poważnie "dlaczego" bo średnio się na tym znam, a chcę kupić coś wartościowego.
Na wakacje Maroko, a może Kenia?

#2 Krysia89

Krysia89

Znajomy

• PipPip
  • 26 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 21:55:30

To zależy jeszcze od tego, jakiego kształtu szukasz. Gdybym altanę wybierała dla siebie, to na pewno zdecydowała bym się na taką - http://ogrodosfera.p...3500-x-2600/342 ale to poza Twoim budżetem. Nie dacie rady jeszcze zebrać dodatkowych środków?

#3 domex

domex

Bywalec

• PipPipPip
  • 97 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 16:45:18

Na chwilę obecną na więcej kasy nie możemy się zdecydować. Taki jest budżet. A jeśli chodzi o jakość? Która pozycja dla naszego budżetu będzie według ciebie optymalna?

#4 Krysia89

Krysia89

Znajomy

• PipPip
  • 26 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 18:57:34

Chyba 200 zł znajdziecie, co ? Jeśli tak, to zobacz tą altanę - http://ogrodosfera.p...4000-x-4000/292 Jak dla mnie jest rewelacyjna i naprawdę duża.

#5 domex

domex

Bywalec

• PipPipPip
  • 97 postów

Napisano 24 styczeń 2012 - 15:17:03

Super - te 200 zł się jakoś ustruga, a altana faktycznie wygląda bardzo korzystnie. Jeszcze obgadamy dokładnie sprawę i pewne zdecydujemy się na zamówienie. Wygląda na to, że jakość wykonania jest wysoka, ale pewnie o tym przekonamy się dopiero po złożeniu zamówienia.

#6 Krysia89

Krysia89

Znajomy

• PipPip
  • 26 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 09:50:24

No i tym sposobem faktycznie kupisz solidną altankę ogrodową. Z tego co pokazałeś można wybrać lepsze kombinacje, ale przy tym budżecie lepiej już być nie może. Dokonałeś dobrego wyboru - teraz czeka na was pewnie składanie tego hehe

#7 domex

domex

Bywalec

• PipPipPip
  • 97 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 15:24:42

Zlecone - nie ma już nad czym rozmyślać. Altana będzie już gotowa na sezon, tylko trzeba będzie ją złożyć, kiedy tylko śniegi opadną. Na razie cieszę się, że udało się podjąć ostateczną decyzję - wiem że przeciąganie jej i tak by nic nie dało.

#8 Krysia89

Krysia89

Znajomy

• PipPip
  • 26 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 17:34:20

Na bank w zestawach są instrukcje obsługi, ale mimo wszystko zastanów się nad zleceniem tego firmie - jeśli się na tym nie znasz to możesz to składać przez kilka dni. Taka przestroga ;-)

#9 domex

domex

Bywalec

• PipPipPip
  • 97 postów

Napisano 02 luty 2012 - 14:32:17

Towar mamy mieć w przyszłym tygodniu - jeśli uda się jakoś przyzwoicie dogadać cenowo to zlecę również złożenie tego. Jestem trochę lewy w tych sprawach i ten mój czas jest więcej wart niż zapłacę za złożenie tego.

#10 Krysia89

Krysia89

Znajomy

• PipPip
  • 26 postów

Napisano 06 luty 2012 - 16:54:49

Nie rozumiem... to ty chcesz teraz to składać? A jaki to ma sens? W środku zimy i to jakiej? Dajcie sobie spokój - składaniem zajmijcie się dopiero na wiosnę, kiedy będzie ciepło. Nie wiem po co niszczyć altanę skoro i tak nie będziecie na razie z niej korzystali?

#11 domex

domex

Bywalec

• PipPipPip
  • 97 postów

Napisano 13 luty 2012 - 15:10:36

Altanę już mamy u siebie, ale w częściach. Źle mnie zrozumiałaś - na razie nie składamy tego. Poczekamy kilka tygodni na normalne warunki pogodowe. Na razie ich nie ma... Teraz składanie altany byłoby głupotą.

#12 Krysia89

Krysia89

Znajomy

• PipPip
  • 26 postów

Napisano 16 luty 2012 - 18:00:21

Zmieniam zdanie. 2 tygodnie i spokojnie może składać altanę. Chyba że będą ostre mrozy, albo śniego, lecz tego nie zapowiadają. Im szybciej załatwicie temat tym lepiej. Altanka na 100% będzie musiała przetrwać również w znacznie trudniejszych warunkach.

#13 domex

domex

Bywalec

• PipPipPip
  • 97 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 13:28:23

Dawno mnie nie było - altana już od dawna stoi na naszych podwórku i co więcej, już organizowaliśmy w niej imprezę - było to w marcu, podczas tego ciepłego weekendu. Było super ;-) Altanka jest rewelacyjna - dostarczono nam ją nawet przed czasem. Złożyli tego samego dnia - jesteśmy mega zadowoleni ;-)

#14 olka

olka

Nowy

• Pip
  • 1 postów

Napisano 19 kwiecień 2012 - 09:22:25

witajcie :) nie podpowiem nic na temat altanek ;/
ale mebelki do altanki jak najbardziej :) jest taka nowa tkanina eko ratan czy cos takiego :) i w tamtym roku fanastycznie mi się sprawdziła :) w tym roku juz dokupuje reszte mebelków, bo przyznam szczerze, że w ubiegłym bałam się zainwestować w nieznana tkanine :)trzeba chować przed deszczem-wiadomo- ale do altanki jak najbardziej
ja kupiłam w domartstylmeble.eu moge z czystym sumieniem polecac :)

pozdrawiam :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych