Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

32 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Rafał~

~Rafał~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 12:54:45

I juz widze jak paliwo idzie w dol odrazu wielkie obnizki na stacjach beda. Lepiej sie zajac wysokoscia plac w naszym regionie. Tusk i tak jezdzi za nasze pieniadze wiec nic nie obniży bo w Polsce okrada sie najbiedniejszych.

#2 Marlon

Marlon

VIP

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 4835 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 14:15:31

Co da blokowanie drogi oprócz zdenerwowania kierowców którym będzie się spieszyło? Czy to uderzy w polityków czy w Orlen który de facto jest u nas monopolistą? Blokujcie stacje Orlenowi a nie drogi!
ANTE DEUM SOLUMMODO GENUA MEA FLECTAM

#3 ~stop~

~stop~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 14:24:16

lepiej by było jak wszyscy którzy chcą blokować drogi pojechali i zablokowali stolice a nie autostrady bo autostrady to można o minąć do stolicy wszyscy niech jadą

#4 PiotrekRadom

PiotrekRadom

Swojak

• PipPipPipPip
  • 172 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 14:57:47

bardzo dobra akcja i na euro 2012 takze powinni zablokowac całą 7-kę
jestem jak najbardziej ZA

#5 ObserwatorRadomski

ObserwatorRadomski

Swojak

• PipPipPipPip
  • 537 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 15:18:54

Każda inicjatywa jest dobra, która ma na celu obniżenie ceny paliw. Myślę, że teraz takie blokowanie nic nie da, ale kierowcy ( a jest nas dużo) powinni sparaliżować ruch podczas EURO.
Może w ramach protestu dobrze by było też płacić na stacjach za paliwo monetami 1,2, 5-groszowymi.

#6 ~jaaaa~

~jaaaa~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 15:20:38

bardzo dobrze właśnie takiej blokady nam jako radomianinom brakowało wszyscy z innych miast coś robią a my nie popieram ta akcje i na pewno się dołączę Tusk lata sobie samolocikiem do domku niech lata ale nie naszym kosztem paliwo już jest masakryczne drogie przez co strasznie cierpimy a tym którym się spiesza niech wyjada wcześniej po to są informacje o której godzinie będzie protest a ze chcą jeździć na ostatnia chwile maja pecha więcej takich akcji niech się przyłączy więcej miast niech cala polska broni narodu a nie USA powie polska zrobi już wole tych ruskich tam jest bieda ale przynajmniej oni nie dyktują tak warunków i nie robią problemów innym kraja

#7 ~olo~

~olo~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 15:34:32

Tylko idiota mógł wymyślić taką formę protestu.

#8 ~a.k.~

~a.k.~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 15:41:58

No i przez was, barany, mój sobotni wyjazd do W-wy potrwa nie 5, a 15 godz.

#9 ~jaaaaa~

~jaaaaa~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 15:53:24

i bardzo dobrze niech trwa tylko możesz jechać nie s7 tylko przez warkę tez ci się nic nie stanie a ty Olo widocznie sam jesteś idiota bo dajesz się okradać chyba ze sam kradniesz to wszystko mówi za siebie

#10 ~olo~

~olo~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 16:12:17

Do jaaaa. Ja po prostu nie wierzę w skuteczność tego protestu, a utrudni on życie zwykłym kierowcom.

#11 ~``zosia``~

~``zosia``~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 16:23:51

Mimo iz nie jestem kierowcą to w pełni popierma tą akcję!!Bo szanownych polityków g ó w n o to obchodzi ile kosztuje paliwo bo przecież oni maja wszystko za free więc im to lata czy paliwo bedzie kosztować 5 czy 15 zł za litr! przecież to nie pociągnie ich kieszeni tylko zwykłych "szarych" ludzi ! DRODZY KIEROWCY WALCZCIE O TO CO WASZE JESTEM Z WAMI !

#12 Marlon

Marlon

VIP

• PipPipPipPip
  • 4835 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 16:30:48

Wyświetl postUżytkownik ``zosia`` dnia 23 styczeń 2012 - 16:23:51 napisał

Bo szanownych polityków g ó w n o to obchodzi ile kosztuje paliwo

Czy "szanownych polityków" w jakiś sposób dotknie ta blokada? Właśnie o to chodzi że nie i dlatego ta inicjatywa nie ma sensu!
ANTE DEUM SOLUMMODO GENUA MEA FLECTAM

#13 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 18:22:30

Wyświetl postUżytkownik a.k. dnia 23 styczeń 2012 - 15:41:58 napisał

jeśli ty nie zaliczasz się do baranów to napewno jesteś kangurem, więc życzę ci szybkiego skoku ;)

#14 lukassmall

lukassmall

Swojak

• PipPipPipPip
  • 1151 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 19:46:43

Lepiej to by było jakby pojechali do W-wy i jechali 5 km/h albo do każdego wojewódzkiego miasta, a autostrady czy drogi ekspresowe nic nie dadzą. Ktoś nie pomyślał albo specjalnie wymyślili taki protest aby jak najmniej zakłócić ruch. Mam nadzieję, że następny będzie lepszy. :D
A blokowanie stacji to nie jest dobry pomysł, gdyż państwo zabiera więcej niż te firmy.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Precz z Bandą Czworga.
Tak dla Kongresu Nowej Prawicy.

Tu można przeczytać Program Wyborczy KNP
A tu trochę dłuższa wersja :D

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 21:39:01

Wyświetl postUżytkownik a.k. dnia 23 styczeń 2012 - 15:41:58 napisał

jedz pi po pkp przynajmniej koleje nie padna :)

#16 ~viki~

~viki~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 23:20:11

Może taka akcja protestacyjna nie ma sensu, ale cieszy fakt że zwrócenie uwagi na to że jest problem to cieszy. Każda inicjatywa jest dobra! Ja bym proponował prześledzić drogę dystrybucji paliwa od producenta do odbiorcy. Uważam że lepiej byłoby zablokować jakąś bazę przeładunkową paliwa lub lepiej przez tydzień zablokować drogi transportu do rafinerii w Płocku i Gdańsku. Po takim czasie stacje benzynowe na pewno nie miały by paliwa. Lepiej zablokować dwie rafinerie niż tysiąc stacji benzynowych. Może wypowiedzą się kierowcy transportujący benzynę itp.

#17 ~jaaaa~

~jaaaa~
  • Goście

Napisano 24 styczeń 2012 - 00:41:58

olo może ty nie widzisz sensu protestu ale inni go widza jest duży sens i jest duza siła na to żeby jednak wygrać ten protest przez naród wystarczy tylko uwierzyć chcieć dołączyć się i to wszystko reszta sama przyjdzie któreś państwo co ma kryzys tylko nie pamiętam czy włosi czy grecy potrafili obalić prezydenta czy tam rząd nie interesuje się polityka za bardzo wiec nie pamiętam dokładnie które ale potrafiło ludzie wyszli na ulice i walczyli o swoje i im się udało było ciężko bo nikt nie mówił ze będzie łatwo ale poszło wystarczy tylko zgranie zgranie narodu jak to się mówi w kupie siła

#18 ~BLOKADY NA EURO 2012~

~BLOKADY NA EURO 2012~
  • Goście

Napisano 24 styczeń 2012 - 08:24:28

POPIERAM, NIECH ŚWIAT ZOBACZY JAKA W POLSCE DPBRÓDKA I JAKIE RZĄDY, NA PÓŁKACH SKLEPOWYCH CORAZ WYŻSZE CENY ŻYWNOŚCI, CENY PALIW TRAGICZNE, KOGO NA TO STAĆ??/? LUDZIE NIE WYTRZYMUJĄ JUŻ TEGO. DOPROWADZIŁY DO TEDO RZĄDY TUSKA, A WY COŚCIE WYBIERALI TEN RZĄD TERAZ TEMU ZAPRZECZACIE, BO WAM WSTYD ZA TO COŚCIE ZROBILI.

#19 ~warchoł~

~warchoł~
  • Goście

Napisano 24 styczeń 2012 - 11:31:16

dobrze brać sie za d***

#20 ~Lena~

~Lena~
  • Goście

Napisano 24 styczeń 2012 - 11:57:40

Wyświetl postUżytkownik olo dnia 23 styczeń 2012 - 15:34:32 napisał

Tylko idiota mógł wymyślić taką formę protestu.
Masz jakiś inny pomysł TROLU

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych