Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

392 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Pola~

~Pola~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 15:32:37

NIK I CBA...TAK ALE DO KOŚCIOŁA!!!!

#2 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 15:46:22

Ze strony sejmu:
http://sejm.gov.pl/S...p?id=150&type=A

Kaczmarek Tomasz
lat. 36
zawód. Emeryt :)

#3 ~luki~

~luki~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 15:49:53

Jego orkiestra i jego pieniądze niech robi co chce. Jak komuś się nie podoba to niech nie daje. Kontrola nic nie da bo kto miał przyjemność współpracować z firmami farmaceutycznymi ten wie że to jest studnia bez dna z kasą. Lekarze też jeżdżą na ufundowane wycieczki za wypisywanie dane leku. Nikt z pacjentów się nie zastanawia dlaczego lekarz przepisuje akurat lek który jest reklamowany szeroko tv?

#4 ~Izabella~

~Izabella~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 16:13:33

szlak mnie trafia jak to czytam ...w ogóle dlaczego ten Pan jest z Kielcami utożsamiany???wstyd!!!!!!!!!!

#5 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 16:18:44

co jeszcze ten gość z poparciem 4 tysięcy "scyzoryków" wymyśli aby błysnąć zobaczcie kto garnie się do Jarosława

#6 ~PiSlamista~

~PiSlamista~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 16:29:04

Wyświetl postUżytkownik Pola dnia 09 styczeń 2012 - 15:32:37 napisał

NIK I CBA...TAK ALE DO KOŚCIOŁA!!!!

Dokładnie powinni zająć się tą czarną mafią,ale cóż jak w polskim sejmie nadal obowiązuje średniowiecze.

#7 ~marco~

~marco~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 18:53:32

AGENT POJEBUS.

#8 ~Andrzej~

~Andrzej~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 18:57:00

A MOŻE ZROBIĆ KONTROLĘ,ILE DOSTAJE KOŚCIÓŁ KATOLICKI.BO KSIĘŻA NIE PRACUJĄ ZAROBKOWO.

#9 ~Julia~

~Julia~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 18:59:02

No nie, ręce opadają a na usta nasuwają się same bluzgi. Czego ta miernota wogóle otwiera gębę. Kto go wybrał????
Jakimi ludżmi są Polacy, że głosują na ch... wie kogo???
Wypasione bydle robi karierę w polityce, no tak, a gdze indziej można zarobić i się nie narobić. Emeryt - LOL
Owsiak to takimi może sobie tyłek podcierać, choć wątpię czy chciałby się splamić.
Totalna żenada

#10 ~swojak~

~swojak~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:06:15

PRZECZYTAJCIE BLOG RED,ZIENKIEWICZA TOWYROBICIE SOBIE ZDANIE

#11 ~ciocialusia~

~ciocialusia~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:09:22

Ciekawe, czy dał choć złotówkę na jakiś szczytny cel. Raczej wątpię, patrząc na czym się wywindował do sejmu. Od jutra zakładam na rejestracje samochodu napis: "Kielce przepraszają za agenta Tomka", choć ten pan został tu przywieziony w teczce.

#12 ~DUPA~

~DUPA~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:17:40

WYJEBAC TEGO PAJACA!!!

#13 ~Tomek~

~Tomek~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:21:32

Niech się oszołom zajmie kościołem Niech rydzyka sprawdzi W luksusie żyje jak nikt inny w Polsce. Nic nie robią tylko podnoszą podatki i na nic nie ma pieniędzy WOŚP ich wyręcza ze wszystkiego a oni jeszcze mają problem PIS na czele z chorym człowiekiem niech zatka gęby swoje Bo od Jarka im się głupota udziela

#14 ~Scyzor~

~Scyzor~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:21:44

Być może prowadzą nieczyste interesy za kurtyną a być może nie. Jeśli są czyści to bez żadnych problemów poddadzą się kontroli CBA. Każdy uczciwy człowiek jeśli nie ma niczego na sumieniu nie będzie się bał kontroli. Jeśli istnieją jakieś podejrzenia to dlaczego tego nie sprawdzić? Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.

#15 ~taki ja~

~taki ja~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:25:56

Nie rozumiem dlaczego niektórzy się tak oburzają? Jeśli wiem, że jestem czysty to nie boję się tego udowodnić. Można w łatwy sposób zamknąć usta wszystkim "podejrzliwym". Mnie CBA może sprawdzać co tydzień. Nie mam nic do ukrycia. Ci, którzy najwięcej szczekają widocznie nie są do końca czyści.

#16 ~Maciek~

~Maciek~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:27:01

teraz prosze podziekowac sobie za debiiila

#17 ~JagaK~

~JagaK~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:29:27

Ale wstyd, ze kogos takiego mamy na swej Ziemi. Owsiak nie miał apetytu na wdzięki agenta?

#18 ~mah1~

~mah1~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:30:34

NO tak nie wolno Lewaka OWSIKA RUSZYĆ !!!!!!!!!!1 . Bo to "anioł" wcielony . Poczytajcie trochę jak ten gość działa ,kto zasiada w zarządzie kto podejmuje decyzje w fundacji . Ile idzie na Woodstock z waszej kasy ile idzie na pałac , w którym się bawią . Sama intencja jest szczytna i poświecenie wszystkich wolontariuszy zaznaczam wolontariszy jest godne podziwu .Ale ten gość zrobił z tego rodzinny interes i tyle .

#19 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:32:58

wstrętny, obrzydliwy człowiek i na domiar złego reprezentuje społeczeństwo w Sejmie - Wstyd

#20 ~m~

~m~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:33:20

WSTYD MI ZA NIEGO!!!!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych