To forum dostępne jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
![]() ![]() |
29.01.2010, 13:41:35
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 199 Dołączył: 9.11.2009 Skąd: KIELCE Nr użytkownika: 5430 |
hahahaha to już wiadomo jak został misterkiem .... "do ostatniej chwili słaliśmy smsy..."
|
|
|
|
29.01.2010, 22:01:47
Wpis
|
|
Nowy![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1 Dołączył: 29.01.2010 Nr użytkownika: 6041 |
hahahaha to już wiadomo jak został misterkiem .... "do ostatniej chwili słaliśmy smsy..." A co to niby ma znaczyc? Jak ktos przeczytal regulamin, to wie na czym polegaly zasady konkursu. Jakby nie bylo, to o wysylanie sms-ow tu chodzilo. A dla zazdrosnych, to Filip zajal trzecie miejsce z konkursu sms-owego (patrz sonde), a skoro wygral, to znaczy ze lepiej sie zaprezentowal niz inni:-) O ostatecznej decyzji zadecydowalo jury!!!!!!! Gratulacje dla Filipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
1.02.2010, 07:16:31
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 199 Dołączył: 9.11.2009 Skąd: KIELCE Nr użytkownika: 5430 |
A co to niby ma znaczyc? Jak ktos przeczytal regulamin, to wie na czym polegaly zasady konkursu. Jakby nie bylo, to o wysylanie sms-ow tu chodzilo. A dla zazdrosnych, to Filip zajal trzecie miejsce z konkursu sms-owego (patrz sonde), a skoro wygral, to znaczy ze lepiej sie zaprezentowal niz inni:-) O ostatecznej decyzji zadecydowalo jury!!!!!!! Gratulacje dla Filipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sugerujesz że zazdroszczę??? Gdybym wysłała na taki konkurs swoje dziecko to to może i tak. Tylko głupio mieć świadomość że "moje dziecko wygrało bo JA wysyłałam smsy..." |
|
|
|
1.02.2010, 19:28:45
Wpis
|
|
Nowy![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1 Dołączył: 1.02.2010 Nr użytkownika: 6068 |
Asus przestań głupoty gadać. Ja jestem pod dużym wrażeniem jaką to trzeba mieć odwage żeby wystąpić w takim konkursie. Sylwia ja na twoim miejscu też bym wysyłała smsy tyle ile sie da. Ewa masz rację! Pozdrawiam całą rodzine Połetek!
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.03.2010 - 06:39 |
Portal www.echodnia.eu nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.echodnia.eu jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.