Echo Dnia

> Uwaga

To forum dostępne jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników.

Reply to this topicStart new topic
Asus
wpis 29.01.2010, 13:41:35
Wpis #1

Swojak
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 199

Nr użytkownika: 5430

hahahaha to już wiadomo jak został misterkiem .... "do ostatniej chwili słaliśmy smsy..."
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
ewa.n
wpis 29.01.2010, 22:01:47
Wpis #2
Nowy
*
Wpisów: 1
Nr użytkownika: 6041

CYTAT(Asus @ 29.01.2010, 13:41:35) *
hahahaha to już wiadomo jak został misterkiem .... "do ostatniej chwili słaliśmy smsy..."

A co to niby ma znaczyc? Jak ktos przeczytal regulamin, to wie na czym polegaly zasady konkursu. Jakby nie bylo, to o wysylanie sms-ow tu chodzilo. A dla zazdrosnych, to Filip zajal trzecie miejsce z konkursu sms-owego (patrz sonde), a skoro wygral, to znaczy ze lepiej sie zaprezentowal niz inni:-) O ostatecznej decyzji zadecydowalo jury!!!!!!!
Gratulacje dla Filipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Asus
wpis 1.02.2010, 07:16:31
Wpis #3

Swojak
Wpisów: 199

Nr użytkownika: 5430

CYTAT(ewa.n @ 29.01.2010, 22:01:47) *
A co to niby ma znaczyc? Jak ktos przeczytal regulamin, to wie na czym polegaly zasady konkursu. Jakby nie bylo, to o wysylanie sms-ow tu chodzilo. A dla zazdrosnych, to Filip zajal trzecie miejsce z konkursu sms-owego (patrz sonde), a skoro wygral, to znaczy ze lepiej sie zaprezentowal niz inni:-) O ostatecznej decyzji zadecydowalo jury!!!!!!!
Gratulacje dla Filipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sugerujesz że zazdroszczę??? Gdybym wysłała na taki konkurs swoje dziecko to to może i tak. Tylko głupio mieć świadomość że "moje dziecko wygrało bo JA wysyłałam smsy..."

+Quote Post
Ania.Sz
wpis 1.02.2010, 19:28:45
Wpis #4
Nowy
*
Wpisów: 1
Nr użytkownika: 6068

Asus przestań głupoty gadać. Ja jestem pod dużym wrażeniem jaką to trzeba mieć odwage żeby wystąpić w takim konkursie. Sylwia ja na twoim miejscu też bym wysyłała smsy tyle ile sie da. Ewa masz rację! Pozdrawiam całą rodzine Połetek!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10.03.2010 - 06:39

Portal www.echodnia.eu nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.echodnia.eu jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com